Auto huren Verona

Ten oosten van Milaan en ten westen van Venetië ligt Verona. Dwars door Verona stroomt de rivier de Adige waardoor er veel bruggen zijn zoals de Ponte Catena, de Ponte Risorgimento en de Ponte Scaligero. Daarnaast ligt Verona vlakbij het Gardameer. Via ANWB regel je via Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Verona voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in Verona

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tips om te doen in Verona

Verona is de stad van Shakespeare’s legendarische liefdespaar Romeo en Julia. Het (veronderstelde) balkon van Julia ligt aan de Via Capella. Ook haar graf en de kerk waar het huwelijk van de twee is ingezegend trekken jaarlijks veel toeristen. De stad is ook beroemd om haar operavoorstellingen. Iedere zomer worden deze opgevoerd in het oude Romeinse amfitheater, de Arena, op de Piazza Bra.

Dagelijks worden op de Piaza delle Erbe marktkraampjes opgebouwd. Bij mooi weer is het hier op de vele terrasjes heerlijk toeven en een fantastische manier om het Italianse leven te aanschouwen. In Verona moet je zeker ook de Torre dei Lamberti beklimmen. Met zijn 84 meter een heel mooi uitkijkpunt over de stad. Wil je lekker winkelen? Dan mag een bezoekje aan de Via Mazzini niet ontbreken. Een overvloed aan modewinkels met bekende shops van Louis Vuitton en Gucci, maar ook lokale winkels met de laatste Italiaanse mode.

Waarom autohuur in Verona?

Als je al het moois van Verona wilt verruilen voor een dagje zwemmen of watersporten, dan is het een klein ritje in de huurauto naar het Gardameer. Op slechts 25 kilometer ligt het meer en als je daar heen gaat, vergeet dan niet de schitterende dorpjes aan de zuidoost hoek van het Gardameer te bezoeken. Met name Lazise, Bardolino en Sirmione zijn populaire bestemmingen.

Ben je nog niet uitgekeken op cultuur? Dan is een tripje naar Venetië een echte aanrader. Op iets meer dan 100 kilometer rijd je in een uur goed uur naar deze schitterende stad. Een lekker kopje koffie op het San Marco plein, of een romantische tocht in een gondel, Venetië is een aanrader. Wil je iets leuks met de kinderen doen? Bezoek dan Parco Natura Viva in Bussolengo, een dierentuin en safaripark of Gardaland in Castelnuevo del Garda, het bekendste pretpark van Italië. 

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.