Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Verona

Voor een romantische stedentrip

Door een auto te huren in het Noord-Italiaanse Verona, met een prachtige binnenstad die staat aangemerkt als Unesco Werelderfgoed, maak je op een comfortabele manier kennis met een plek die in de Romeinse tijd zeer belangrijk was. De imposante Arena van Verona herinnert daar nog aan. Naast cultuurschatten geniet je in deze stad ook van heerlijke pasta en uitstekende wijn uit de omgeving. Een huurauto biedt je verder de vrijheid om buiten Verona rond te kijken. Bij de ANWB regel je transport tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Verona voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Verona

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op pad in en rond Verona

Een auto huren in Verona doe je bij aankomst op het vliegveld. Dat is een snelle manier om in de stad van de liefde te komen. Voor de historische binnenstad is veelal een parkeervergunning nodig, maar daarbuiten kun je de huurauto wel parkeren.

De belangrijkste bezienswaardigheid is de Arena van Verona. Dit amfitheater wordt gezien als een van de best bewaarde uit de Romeinse tijd en wordt vandaag de dag nog altijd gebruikt. Casa di Giulietta is ook een beroemde attractie. Dit is het huis van Julia, een van de hoofdpersonages uit Shakespeares Romeo & Julia, en wordt gezien als bedevaartsoord voor verliefde stellen.

Aan de oever van de rivier Adige bewonder je het middeleeuwse Castelvecchio en de bijbehorende brug. Het kasteel diende in de 14de eeuw als militaire vesting. Tegenwoordig is het een museum met prachtige kunstwerken. Het belangrijkste plein in Verona is het sfeervolle Piazza delle Erbe, waar je monumentale panden bewondert en smult van een bord risotto op een van de terrassen.

Wil je de drukte van de stad achter je laten, dan zoek je met de huurauto eenvoudig de rust op in de Noord-Italiaanse natuur. Het schilderachtige Gardameer ligt op een half uur rijden.