Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Laadpaal

Helaas is het tijdelijk niet mogelijk om een laadpaal te bestellen. Wil je op de hoogte blijven? Laat dan je gegevens achter, dan geven we je een seintje zodra het aanvragen van een laadpaal weer mogelijk is!

Hou me op de hoogte 

Laadpaal kopen

Wanneer je elektrisch gaat rijden dan is het het voordeligst om een eigen laadpaal te kopen. De ANWB verkoopt kwalitatief hoogwaardige laadpalen van de Nederlandse fabrikant Alfen. De laadpalen worden geleverd in samenwerking met Eneco. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie is er misschien een verzwaring van de meterkast nodig of extra graafwerk. Voor ieder huishouden is er een passende oplossing. Met de keuzehulp vraag je op basis van jouw wensen een vrijblijvende offerte aan.

Tijdelijk niet beschikbaar

Momenteel is het helaas niet mogelijk om een laadpaal aan te vragen bij de ANWB. Achter de schermen werken we hard aan een nieuw en verbeterd aanbod van laadpalen. Wil je op de hoogte blijven? Laat dan hier je gegevens achter en we geven je een seintje zodra het aanvragen van een laadpaal weer mogelijk is.

Waarom een laadpaal kopen?

  • Verzekerd van een plek aan de laadpaal
  • Ruim 40% goedkoper dan publiek laden
  • Laad tot 10 keer sneller dan via een normaal stopcontact

Je weet dus waar je aan toe bent en op termijn kun je je eigen paal terugverdienen. Heb je zonnepanelen dan kun je eigen stroom gebruiken om je auto te laden: duurzaam en vaak ook winstgevend.

Rijd je de auto zakelijk, dan wil je de laadkosten ook verrekenen met je werkgever. De laadstations van ANWB kunnen alle laadkosten inzichtelijk maken en automatisch verrekenen met een eigen bedrijf of werkgever. Zowel bij het laden aan huis als openbaar laden.

Top 5 veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen.