Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren Reykjavik

Reykjavik is een populaire vakantiebestemming. Het is een boeiende stad die veel natuur- en cultuurliefhebbers van over de hele wereld aantrekt. Ga jij ook op vakantie naar deze indrukwekkende stad? Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Reykjavik voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Reykjavik

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tips om te doen in Reykjavik

Tijdens een bezoek aan Reykjavik staat niet alleen de stad centraal, maar ook de omgeving is omgeven door een prachtige natuur met vulkanische velden, gletsjers, geisers en watervallen. De stad zelf biedt veel musea, galleries en openbare zwembaden. Een unieke beleving is de Blue Lagoon vlakbij het vliegveld, hier kun je heerlijk ontspannen in het mineraalrijke, warme en heilzame water. Daarnaast zijn er veel verschillende straten met kleine, sfeervolle winkeltjes waar je heel goed kunt shoppen! Reykjavik biedt voor ieder wat wils!

Waarom autohuur in Reykjavik

Er valt veel te ontdekken in de prachtige stad Reykjavik en ook de omgeving biedt een unieke ervaring. Een bezoek aan Gullfoss, de gouden waterval en het geisergebied mag ook zeker niet ontbreken! Met een huurauto kom je overal en ontdek je het échte IJsland!