Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Brussel

Voor een stedentrip dicht bij huis

Brussel is een mooie bestemming voor een stedentrip vlak bij huis. Door een auto te huren in Brussel reis je in je eigen tempo langs alle hoogtepunten van de Belgische hoofdstad. Je bezoekt de Grote Markt en iconische attracties als Manneken Pis en het Atomium. Op een van de vele gezellige terrassen geniet je van speciaalbier of een andere lekkernij. En dankzij het gemak van de huurauto neem je eenvoudig een kijkje buiten de stad. Via de ANWB regel je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Brussel voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Brussel

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op pad in Brussel en omgeving

Een auto huren in Brussel doe je bij aankomst vlak bij het treinstation of op een van de luchthavens in de omgeving. Je parkeert de huurauto in een parkeergarage in het centrum. Het kloppend hart van Brussel wordt sinds de 11de eeuw gevormd door de vergulde gildehuizen en andere middeleeuwse gebouwen aan de Grote Markt. Je zult in de architectuur veelal een Vlaams-Italiaanse stijl herkennen. Verder heeft de Grote Markt een ruime keus aan terrassen, restaurants en winkels.

Brussel is rijk aan prachtige kerken. De Basiliek van de Koekelberg is een van de grootste kerken ter wereld. Op 50 meter hoogte word je getrakteerd op een panoramisch uitzicht over de stad. Deze indrukwekkende kerk ligt buiten het centrum, maar is goed met de huurauto bereikbaar.

Ook de 13de-eeuwse kathedraal van Sint-Michel en Sint-Goedele is een geliefde bezienswaardigheid vanwege het immense orgel met 4300 pijpen. Het symbool van Brussel is het Atomium in het Heizelpark, dat werd ontworpen voor de wereldtentoonstelling in 1958. Een andere mooie attractie in Brussel is het 19de-eeuwse Koninklijk Paleis.

Met het gemak van een huurauto reis je ook buiten Brussel. Op een half uur ten zuiden van de stad zoek je de rust op in het Zoniënwoud, terwijl je in Waterloo alles te weten komt over de veldslag waarbij Napoleon werd verslagen.