Auto huren Brussel

Wie denkt dat Brussel een saaie kantorenstad is heeft het mis! Brussel is gezellig en levendig en velen toeristen brengen er graag een paar dagen door. Graag een bezoekje brengen aan deze stad? Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Brussel voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in Brussel

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tips om te doen in Brussel

Brussel is een veelzijdige stad en beschikt over historische gebouwen, interessante musea en een bruisend uitgaansleven. Neem een kijkje bij de druk bezochte Manneken Pis, het Atomium of het Koninklijk Paleis. Of slenter door de smalle steegjes  en over de brede boulevards. Wil je graag winkelen? In Brussel heb je de leukste winkelstraten met sfeervolle terrasjes en chique winkels! Kortom, Brussel biedt voor ieder wat wils!

Waarom autohuur in Brussel

Brussel is een prachtige, veelzijdige stad en heeft veel te bieden voor toeristen. Wel liggen de bezienswaardigheden ver uit elkaar. Het is dan ook aan te raden een auto te huren, zodat je alle mooie plekken van de stad kunt bewonderen tijdens jouw vakantie!

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.