Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren Faro

Vlieg je naar het Portugese Faro, dan is het eenvoudig om een auto te huren en vanaf vliegveld Faro door te rijden naar de populaire badplaatsen in de Algarve. Zo heb je volledige vrijheid om tijdens je vakantie alles te zien en te beleven! Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Faro voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Faro

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tips om te doen in Faro

Voordat je doorrijdt naar een van de vele badplaatsen in de Algarve, wist je dat een langer verblijf in Faro zeker aan te raden is? Juist omdat Faro niet zo'n enorme toeristenplaats is kun je hier rustig vertoeven zonder dat dat je last heb van grote hordes mensen. Het centrum van Faro is omgeven door prachtige stadsmuren. Voor lekker eten en drinken in Faro zijn in het centrum genoeg gezellige restaurantjes om van te genieten. Zelf je inkopen doen? Voor verse producten rij je met je huurauto naar de Mercado Municipal, een grote markt waar je tot laat terecht kan voor verse lokale producten.

Daarom autohuur in Faro

Genieten en zoveel mogelijk zien van Faro en de Algarve? Met een huurauto heb je pas écht vakantie! Want de huurauto’s van onze partner Sunny Cars zijn helemaal all-inclusive. Géén extra toeslagen, geen verrassingen, alle verzekeringen zijn inclusief.