Auto huren Newark - All-in via ANWB

Newark is een grote stad in de Amerikaanse staat New Jersey. Newark is vooral bekend door de ligging, net naast New York en het behoort tot de New Yorkse metropool. Het bekendste van Newark – voor Nederlanders – is de internationale luchthaven. Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur in Newark tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Newark voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in Newark

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Ontdek Newark met een huurauto

En hoewel de meeste toeristen die Newark aandoen op weg zijn naar New York, is er toch genoeg te zien. Het gebied rond Penn Station (ten noorden) is de hotspot van Newark, met de meeste culturele bezienswaardigheden. Zo is er het Newark Museum met een grote collectie Amerikaanse kunst en een unieke Tibetaanse collectie. En op het complex van het museum is nog meer te beleven. Zo is er een kleine dierentuin en een planetarium. Ook onderdeel van het museum is het John Ballantine House, één van de belangrijkste monumenten van de stad.

Een bekend landmark in Newark is Rutgers University. Bij het universiteitsterrein vind je ook het New Jersey Performing Arts Center dat met 1 miljoen bezoekers per jaar één van de meest toonaangevende culturele centra van Amerika. Een voorstelling bezoeken is dan ook echt aaan te raden!

Waarom autohuur in Newark

New Jersey is niet de meest logische staat om op vakantie te gaan. Met name door het PR probleem dat ze hebben als staat naast New York. Maar ook in New Jersey is er genoeg te zien. Er is een lange kustlijn en er zijn veel oude badplaatsen al is een groot aantal daarvan enigszins vervallen. Niet vervallen, maar juist gepimpt is Atlantic City, het Las Vegas van de oostkust. Atlantic City trekt veel dagjes mensen en het is best leuk om er een dagje door te brengen.

Op het zuidelijkste stukje kust van New Jersey ligt Cape May en dat is zeer de moeite waard. De hele stad is een monument. Er is een maritiem museum, een mooie vuurtoren maar je kan er ook op strand liggen! Zoek je de rust en de natuur? Dan zijn de Kittatinny Mountains in het noorden of de mysterieuze Pine Barrens in het zuiden een mooie bestemming. En last but natuurlijk not least: New York. Vanuit Newark zie je de stad (Manhattan) aan de andere kant van de Hudson liggen. Neem de ferry of de metro en bezoek de city that never sleeps!

Populaire locaties voor een huurauto in Amerika

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.