Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Newark

Voor een stedentrip in New Jersey

Een auto huren in Newark is een mooie gelegenheid om ook de Big Apple, New York, te ontdekken. In Newark bezoek je een aantal mooie musea en het prachtige stadspark. Verder bewonder je historische stadslocaties, zoals het Military Park. Met de huurauto steek je vervolgens eenvoudig de brug over voor een bezoek aan the city that never sleeps. Via de ANWB regel je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Newark voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Newark

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op pad in Newark en omgeving

Een auto huren in Newark doe je bij aankomst op de internationale luchthaven, net buiten het centrum. Een van de belangrijkste bezienswaardigheden in Newark is Branch Brook Park. Dit stadspark is ontworpen Frederick Law Olmsted, de landschapsarchitect die ook verantwoordelijk is voor Central Park in New York. Je bewondert er onder meer een neo- en Frans-gotische kathedraal, een van de grootste in Noord-Amerika.

Een populaire attractie is het Military Park in hartje Newark. Dit is de plek waar generaal George Washington en zijn soldaten verbleven toen ze zich tijdens de Amerikaanse Revolutie terugtrokken, weg van de Britse strijdkrachten. In het park staat Wars of America, een standbeeld van de beeldhouwer die ook verantwoordelijk is voor Mount Rushmore: Gutzon Borglum. In het park staat ook een kanon uit 1898 dat gebruikt is in de Spaans-Amerikaanse Oorlog.

Newark heeft een aantal fraaie musea, waaronder het Newark Museum of Art, dat een diverse en uitgebreide kunstcollectie heeft. Winkelen doe je in The Mills at Jersey Gardens, terwijl je in de immigrantenwijk Ironbound prima kunt eten.

Wanneer je Newark hebt ontdekt, hoef je met de huurauto alleen de rivier Hudson over te steken voor een bezoek aan grote broer New York. Hier ontdek je beroemde hoogtepunten als het Vrijheidsbeeld, het Empire State Building en Times Square.