Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Valencia

Valencia is de op twee na grootste stad van Spanje en staat bekend om zijn kunst en cultuur, prima keuken en aangename klimaat vanwege de ligging aan de Middellandse Zee. Een auto huren in Valencia is een fijne manier om alle hoogtepunten te bezoeken, zoals de Stad van Kunst en Wetenschappen. Met een huurauto heb je bovendien de vrijheid om buiten Valencia rond te kijken. Bij de ANWB huur je een auto tegen aantrekkelijke tarieven. Een auto huren in Valencia zonder creditcard is niet mogelijk.

Korting op autohuur Valencia voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Valencia

Valencia

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op pad in en rondom Valencia

Valencia is de stad van de sinaasappelbomen, paella en wetenschap. In het centrum zijn genoeg parkeerplekken, maar het is voordeliger om de huurauto bij een metrostation buiten het centrum te parkeren. De meestbezochte bezienswaardigheid is Ciudad de las Artes y Ciencias, oftewel de Stad van Kunst en Wetenschappen. Dit futuristische complex herbergt onder meer een wetenschappelijk museum, operagebouw, bioscoop en het grootste aquarium van Europa. Het bekendste kunstmuseum is het Museum van Schone Kunsten, met een grote collectie Valenciaanse kunstwerken.

Een ander hoogtepunt in Valencia is de kathedraal. In de architectuur komen zowel romaanse als Moorse invloeden terug. Vanaf de toren is het uitzicht over de stad adembenemend. Ook de 15de-eeuwse zijdebeurs La Lonja de la Seda is een prachtige bezienswaardigheid. Het gotische gebouw is door Unesco uitgeroepen tot werelderfgoed. Las Arenas is het populairste strand van Valencia met een grote boulevard vol restaurants.

Met een huurauto verken je eenvoudig de omgeving van Valencia. Op een half uur rijden ten zuiden van de stad ligt Albufera de Valencia. Dit natuurgebied bestaat uit een zoetwaterlagune met inheemse bomen, rijstvelden en een diversiteit aan vogels. Rondom dit grootste meer van Spanje liggen dorpjes zoals El Palmar, waar je smult van een traditionele paella.