Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Treviso

Voor een ontdekkingsreis door Veneto

Treviso ligt in Veneto en is een mooie uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht in deze Noord-Italiaanse regio. Door een auto te huren in Treviso leer je allereerst deze stad aan de rivier Sile kennen. Je bewondert een fraai historisch centrum met prachtige paleizen en een statige kathedraal. Aan het water zijn volop restaurants waar je geniet van Italiaanse lekkernijen. En met het gemak van een huurauto neem je eenvoudig een kijkje buiten de stad en bezoek je het beroemde Venetië. Bij de ANWB huur je een auto tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Treviso voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Treviso

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto in en rond Treviso

Een auto huren in Treviso doe je bij aankomst op de luchthaven, op tien minuten rijden van de stad. Je parkeert de huurauto in een van de parkeergarages in het centrum.

Dat Treviso ook wel ‘klein Venetië’ wordt genoemd, heeft te maken met de rivier Botteniga, waarvan drie aftakkingen door de binnenstad kronkelen voor ze de Sile instromen. Het pittoreske Piazza dei Signori vormt het culturele middelpunt van Treviso. Het huisvest een aantal fraaie stadspaleizen en de middeleeuwse Torre Civica van 48 meter, die je al buiten Treviso ziet opdoemen. Een ander cultureel hoogtepunt is de 11de-eeuwse kathedraal met romaanse, renaissancistische en neorenaissancistische invloeden en de bijbehorende 12de-eeuwse kapel die is gebouwd op Romeinse fundamenten.

Dat Treviso ooit een versterkte stad was, zie je terug in delen van de oude stadswal die nog overeind staan en de bijbehorende stadspoort. Bijzonder is ook het Isola della Pescheria, oftewel eiland van de visserij, midden in het Cagnan Grande. Hier kopen fijnproevers verse vis. Vlak bij deze vismarkt bezoek je de groentemarkt.

Wanneer je Treviso uitvoerig hebt ontdekt, neem je met de huurauto een kijkje buiten de stad. Zo liggen Venetië en zijn lagunes op een half uur rijden. Onderweg geniet je van de uitgestrekte landschappen van de Po-vlakte.