Auto huren Treviso

Treviso staat vaak in de schaduw van het populaire Venetië, maar in deze gezellige stad is ook zeker veel te beleven! Je kunt hier namelijk genieten van de Italiaanse authenticiteit en de rust die de stad biedt. Ga je op vakantie naar Treviso? Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Treviso voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in Treviso

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tip: ontdek Treviso met een huurauto

Vanaf het vliegveld Treviso gaan de meeste toeristen eigenlijk direct richting de populaire stad Venetië, maar Treviso is ook een bezienswaardigheid op zich! Het is een kleine, gezellige stad met middeleeuwse poorten en smalle straatjes. Daarnaast kun je aangenaam wandelen in de stad en zijn er voldoende cafés en restaurants waar je kunt genieten van de lokale gerechten en een lekker glaasje prosecco! Treviso is namelijk het oorspronkelijke productiegebied van de prosecco-wijn.

Waarom autohuur in Treviso

Treviso is een prachtige stad waar je kunt genieten van mooie bezienswaardigheden en prachtige straatjes. Het is ook een perfecte uitvalsbasis om je reis voort te zetten naar de populaire stad Venetië. Wil je meer zien van Treviso en Venetië? Regel dan vooraf je huurauto via ANWB en Sunny Cars en ga een onvergetelijke vakantie tegemoet!

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.