Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Cala d'Or

Voor een ontdekkingstocht op Zuidoost-Mallorca

De badplaats Cala d’Or in het zuidoosten van Mallorca is een fraaie bestemming voor een zonvakantie. Door een auto te huren in Cala d’Or ontdek je deze ‘Gouden Baai’ op het Spaanse eiland met zijn prachtige stranden en bruisende uitgaansleven. Daarnaast heb je dankzij de huurauto de vrijheid om Mallorca te verkennen. Onderweg geniet je van bijzondere natuurschatten, zoals de Grotten van Drach, en bezoek je levendige steden als Palma de Mallorca en Porto Cristo. Bij de ANWB huur je een auto tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Cala d'Or voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Cala d'Or

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto in en rond Cala d’Or

Door een auto huren in Cala d’Or heb je de vrijheid om een strandvakantie op Mallorca diepgang te geven met uitstapjes op het eiland. Je huurt een auto in de badplaats zelf of bij aankomst op het vliegveld van Palma de Mallorca.

Cala d’Or staat bekend om zijn paradijselijke stranden die verstopt liggen in pittoreske baaien, de zogeheten calas. Een van de mooiste is Cala Mondragó. Deze schilderachtige baai is onderdeel van het natuurpark Mondragó, dat verder bestaat uit graslanden en duinen waar je verschillende soorten vogels en schildpadden kunt spotten. Cala d’Or heeft verder een bruisende jachthaven met horecagelegenheden. De witte gebouwen lijken sterk op de architectuur van Ibiza. Dat is te danken aan kunstenaar José Costa Ferrer, die Cala d’Or in 1932 stichtte naar voorbeeld van zijn geboorte-eiland Ibiza.

Met het gemak van een huurauto maak je vanuit Cala d’Or mooie uitstapjes. Op een half uur reizen ontdek je de Grotten van Drach. In de grotten bevindt zich het grootste ondergrondse meer van Europa. Wat het bezoek verder bijzonder maakt, is het klassieke concert op het meer door musici die op een gondel varen. Palma de Mallorca ligt op een uur rijden van Cala d’Or. In deze hoofdstad van Mallorca bezoek je de imposante kathedraal La Seu.