Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren op Curaçao

Gaan en staan waar je wilt

Op Curaçao wandel je over parelwitte stranden, snorkel je tussen vissen in de Caribische Zee of bezoek je de kleurrijke hoofdstad Willemstad. Of je nu op zoek bent naar een gezellige zonvakantie op Mambo Beach of juist de rust wilt opzoeken in Westpunt, met een huurauto op Curaçao heb je de volledige vrijheid om alles te zien en te beleven. Met de ANWB regel je de autohuur op Curaçao goedkoop en eenvoudig, ook zonder creditcard. Een huurauto boek je altijd all-inclusive, dus geen extra toeslagen, geen verrassingen; alle verzekeringen zijn inclusief.

Korting op autohuur Curaçao voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto op Curaçao

Curaçao

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Verken Curaçao met een huurauto

Wuivende palmbomen, parelwitte zandstranden en het tropische klimaat maken Curaçao een ideale vakantiebestemming. Het eiland staat bekend om de bonte onderwaterwereld. Er zijn prachtige snorkel- en duiklocaties, die met een auto uitstekend te bereiken zijn.

Natuurliefhebbers genieten volop van het Christoffelpark. In dit grootste nationale park van Curaçao  leeft een grote verscheidenheid aan vogels en exotische planten. Na een mooie tocht met de huurauto klim je het laatste gedeelte over smalle paden naar het uitkijkpunt op 372 meter hoogte. In de diepte ligt het glooiende, groene landschap.

In de hoofdstad van Curaçao, Willemstad, wandel je over de beroemde Handelskade met kleurrijke koopmanshuizen en trapgevels. In de wijken Punda en Otrabanda kun je winkelen, net als in het moderne winkelcentrum Rif Fort. Er is zo veel te beleven dat het haast onmogelijk is alles met het openbaar vervoer te bezoeken. Met het huren van een auto op Curaçao haal je het maximale uit je vakantie.