Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Tot25%korting

Wegenwacht® Service met Jongerenkorting

  • Extra voordelig
  • 900 Wegenwachten altijd dichtbij
  • Ook advies bij twijfelgevallen
Bekijk de pakketten 

Wie bel jij bij autopech?

Tot wel 25% korting op pechhulp van de Wegenwacht!

De Wegenwacht komt dag en nacht. Als je langs de kant van de weg stil staat, maar ook als je band lek is, je sleutels in de auto liggen, eigenlijk voor alle soorten pech. Je kunt daarnaast altijd bellen als je advies nodig hebt, bijvoorbeeld omdat er een lampje brandt op je dashboard en je niet weet wat je moet doen

Wegenwacht met Jongerenkorting

Hulp in iedere auto

Ben je 24 jaar of jonger en rijd je in je eigen of verschillende auto’s? Met een Wegenwacht pakket wordt je in iedere auto geholpen. Je krijgt het eerste  jaar maar liefst tot 25% korting. Deze korting geldt op ieder pakket, zowel Nederland als Europa. 

Wil je meer weten?

Ik rij in de auto van mijn ouder(s)

Dan heb je geen eigen Wegenwacht pakket nodig, maar kun je voor slechts voor € 6,25 per jaar meeliften op het Wegenwacht pakket van je ouder(s) met de ANWB Jongerenpas.

Je hebt dan dezelfde dekking als je ouder(s), alleen geldt de dekking dan alleen voor die auto. De pas is dus kenteken gebonden. Naast recht op pechhulp geeft de pas ook recht op alle voordelen van het ANWB-lidmaatschap. Deze pas is voor iedereen tot en met 25 jaar.