Wegenwacht® Service voor jongeren
Tot 50% korting

Wegenwacht® Service voor jongeren

  • 900 Wegenwachten altijd dichtbij
  • Heel voordelig voor jongeren
  • Bij ons geen voorrij- en sleepkosten
Bekijk de pakketten

Wie bel jij bij autopech?

Je eigen pechhulp pakket tot 50% korting

Omdat we jongeren graag tegemoet komen, kun je tot en met 24 jaar heel voordelig gebruik maken van de beste pechhulp. Je ontvangt dan namelijk een hoge korting op je Wegenwacht pakket. Heeft een van je ouders een Wegenwacht pakket, ben je niet ouder dan 25 en rijd je alleen in de gezinsauto? Dan heb je al genoeg aan de Jongerenpas.

Ik heb een eigen auto

Ben je 24 jaar of jonger en rijd je in een eigen auto? Dan heb je een eigen Wegenwacht pakket nodig, zodat je in iedere auto geholpen wordt. Je krijgt de eerste twee jaar maar liefst tot 50% korting. Deze korting geldt op ieder pakket, zowel Nederland als Europa.

Bekijk de pakketten

Ik rijd in de gezinsauto

Ben je 25 jaar of jonger en rijd je in dezelfde auto als je ouders? Dan heb je geen eigen Wegenwacht pakket nodig, maar kun je meeliften op die van je ouders met de ANWB Jongerenpas. Je hebt dan dezelfde dekking als je ouders, alleen geldt dit dan voor één auto.

Je kunt de ANWB Jongerenpas voor € 3,50 per jaar aanvragen. Je geeft het kenteken door van de auto van je ouders, waar jij ook in rijdt. Dan weet de Wegenwacht in welke auto jij recht hebt op pechhulp. De ANWB Jongerenpas is voor als je nog thuis bij je ouders woont, maar ook als je al uit huis bent. Daarnaast kun je ook met de ANWB Jongerenpas gebruik maken van de overige voordelen van het ANWB lidmaatschap, zoals Ledenvoordeel.

Bestel de Jongerenpas

9

Klanttevredenheid Wegenwacht

75% beoordeelt de Wegenwacht met ten minste een:

Gebaseerd op 93331 stemmen
Bekijk de beoordeling