Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Besteappv/h jaar

Alles voor onderweg in 1 app

  • Tanken en laden
  • Navigeren en parkeren
  • Verkeersinfo & pech melden
Download gratis 

ANWB Onderweg app

Altijd goed voorbereid op weg met de Onderweg app

Navigeren, goedkoper mobiel parkeren, laadpalen of tankstations zoeken - inclusief actuele brandstofprijzen - en online pech melden. De ANWB Onderweg app helpt je met deze app als je onderweg bent met de auto, ook wanneer het onverwachte zich aandient. Zo ben je altijd zorgeloos en met plezier onderweg. In heel Europa.

appstore playstore logo

appstore playstore logo

Tankstations

Bekijk op je route de tankstations in Nederland en Europa. Je ziet per pomp de actuele brandstofprijzen. Zo weet je precies waar je (goedkoop!) kunt tanken. Ook openingstijden, winkel, wasstraat en adres worden getoond.

Laadpunten

De Onderweg app toont alle laadpunten in Nederland en Europa. Ook zie je in de app direct hoeveel laadpunten op een laadstation beschikbaar zijn, wat de afstand is en hoeveel minuten je ervoor moet omrijden.

Parkeren

Je kunt de app ook als parkeerapp gebruiken. Eenvoudig parkeertransacties starten, stoppen en betalen met je smartphone. En je ziet waar je het meest goedkoop kunt parkeren.

Navigeren met veiligheidsmeldingen

Ontvang onderweg automatisch veiligheidsmeldingen van onverwachte situaties. Bijvoorbeeld als er een ambulance aankomt, als je een schoolzone nadert, als er een ongeluk is gebeurd of bij wegwerkzaamheden.

Verkeersinformatie

Ook als je de Onderweg app niet voor navigatie nodig hebt, rijdt de app indien gewenst met je mee. Je ontvangt dan actuele verkeersinformatie, zoals informatie over files, wegwerkzaamheden en trajectcontroles.

Mijn ANWB en digitale ledenpas

In de Onderweg app vind je de tab 'Mijn ANWB '. Hierin staat jouw digitale ledenpas met lidmaatschapsnummer. Verder vind je daar je persoonlijke gegevens, jouw ANWB producten en de routes die je hebt opgeslagen.

Veelgestelde vragen 
Bekijk de veelgestelde vragen en antwoorden over de ANWB Onderweg app.

Beste app van het jaar 2023!

De ANWB Onderweg app is verkozen tot beste app van het jaar 2023 in de categorie Weer & Mobiliteit! De app heeft al ruim 1,1 miljoen gebruikers. Gebruik jij de app al?