Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in San Francisco

Een diversiteit aan culturen, een iconische brug, statige panden en een berucht gevangeniseiland: San Francisco is een van de meest bijzondere steden aan de Amerikaanse westkust. Een auto huren in San Francisco is een comfortabele manier om alle hoogtepunten te zien én biedt de vrijheid om buiten de stad te kijken. Californië heeft een prachtige natuur die wordt beschermd in nationale parken. Bij de ANWB huur je tegen aantrekkelijke tarieven een auto. Een auto huren in San Francisco zonder creditcard gaat niet: als hoofdbestuurder moet je deze laten zien als waarborg.

Korting op autohuur San Francisco voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in San Francisco

San Francisco

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Auto huren in San Francisco met tips voor bezienswaardigheden

San Francisco is gebouwd op 43 heuvels en heeft een klassieke architectuur, wat de stad een Europese uitstraling geeft. Een auto huren in San Francisco doe je eenvoudig bij aankomst op de internationale luchthaven. Het centrum is vanaf het vliegveld 25 minuten rijden.

Parkeren in het hart van de stad is niet goedkoop. Het is mogelijk voordeliger om de auto bij het hotel te parkeren of buiten het centrum. Een fijne manier om je te verplaatsen in het centrum is met de beroemde kabeltram die langs Chinatown, Union Square en het bochtige Lombard Street komt. Aan Steiner Street staan de beroemde Painted Ladies; de beschilderde victoriaanse en edwardiaanse huizen die je mogelijk herkent uit Amerikaanse televisieseries.

Een huurauto is een uitkomst omdat je zo over een van de bekendste bruggen ter wereld kunt rijden. De Golden Gate Bridge is een van de zeven moderne wereldwonderen. Op de brug kijk je uit over de skyline van San Francisco en gevangeniseiland Alcatraz. San Francisco is ook een mooi startpunt voor een reis langs de westkust. Het sfeervolle dorp Carmel ligt op twee uur rijden van de stad terwijl de autoroute naar Big Sur met zijn ruige bergtoppen en ongerepte kustlijn tot de mooiste in West-Amerika behoort.