Auto huren Brindisi

Brindisi is een nog redelijk onbekende, maar zeer aantrekkelijke vakantiebestemming in Italië. Geniet van de stranden, natuur en de rust waar de stad over beschikt. Ga je op vakantie naar Brindisi? Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Brindisi voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in Brindisi

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tip: ontdek Brindisi met een huurauto

Brindisi is een kleine havenstad in het zuiden van Italië en onder de meeste toeristen nog niet zo bekend. Dit zorgt ervoor dat je heerlijk kunt genieten van de rust en al het moois dat de stad te bieden heeft. Naast de schilderachtige kust en de brandende zon, is er een ruime keuze aan wijnen en de traditionele Italiaanse keuken. Ook zijn er meerdere historische bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn, denk aan de indrukwekkende kathedraal, het paleis van Castello Svevo of de fontein van Tancred. De beste tijd voor een strandvakantie is van half april tot eind oktober.

Waarom autohuur in Brindisi

Brindisi is een stad waar je kunt genieten van een heerlijke relaxte en ontspannen sfeer. Ook is er de mogelijkheid verschillende uitstapjes te maken naar bijvoorbeeld Griekenland of één van de mooie plekken in de omgeving, zoals Lecce, Ostuni en Bari. Mis niets van deze prachtige plekken en zorg dat je vooraf je huurauto boekt via ANWB en Sunny Cars, veilig en vertrouwd.

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.