Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Brindisi

Voor een stedentrip in de hak van de Italiaanse laars

Brindisi in de hak van de Italiaanse laars is een mooie bestemming voor een stedentrip en rondreis in Apulië. Door een auto te huren in Brindisi maak je kennis met deze levendige havenstad waar je Romeinse overblijfselen en andere archeologische vondsten bewondert. Brindisi heeft bovendien een schitterende kathedraal. In het historisch hart smul je in een van de gezellige restaurants van lokale specialiteiten uit de Salento-streek. Met het gemak van een huurauto neem je eenvoudig een kijkje in de omgeving van Brindisi. Bij de ANWB huur je een auto tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Brindisi voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Brindisi

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto in en rond Brindisi

Een auto huren in Brindisi doe je bij aankomst op de luchthaven om snel in de stad te komen. In Brindisi kun je de huurauto kwijt in een van de parkeergarages. Een van de belangrijkste symbolen is de Colonne Terminali della Via Appia, een Romeinse zuil uit de 2de eeuw die boven aan een lange trap is gebouwd en ooit werd gebruikt als vuurtoren en markering om het eind van de Via Appia uit Rome aan te geven.

Sowieso is Brindisi rijk aan archeologische vondsten uit verschillende periodes. In het Palazzina del Belvedere bewonder je de zogeheten Faldetta-collectie, bestaande uit onder meer keramiek, glas en brons. In het archeologisch museum ontdek je meer gevonden schatten, waaronder uit de Griekse oudheid. Brindisi heeft een aantal fraaie kerken, waaronder de romaanse kathedraal uit de 11de eeuw met mozaïeken van negenhonderd jaar oud. Verder is het Zwabische kasteel uit de 12de eeuw een belangrijke attractie.

Wanneer je Brindisi uitvoerig hebt ontdekt, vertrek je met de huurauto uit de stad voor een rondreis in de omgeving. Barokstad Lecce ligt op een half uur rijden en havenstad Bari op iets meer dan een uur. Het massatoerisme is daar vooralsnog uitgebleven. Onderweg kun je stoppen in Alberobello, waar je de beroemde trulli-huisjes bewondert.