Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren zonder creditcard

Heb je geen creditcard, maar wil je toch een auto huren om nog meer te genieten van je vakantiebestemming? Via ANWB en Sunny Cars is het mogelijk om een huurauto te regelen zonder dat je een creditcard nodig hebt. Hoe? We leggen het hier uit.

Als je geen creditcard hebt, dan kun je gebruikmaken van de Geen waarborg service van Sunny Cars. Zo kun je toch genieten van zorgeloze autohuur op je vakantiebestemming! Sunny Cars breidt het aantal bestemmingen met deze service continu uit. Als de Geen waarborg service voor jouw bestemming beschikbaar is, staat dat vermeld in het boekingsproces.

Sunny Cars staat garant

Onze reispartner Sunny Cars neemt het risico voor de borg volledig over en staat garant bij de verhuurder. Als je je huurauto ophaalt hoef je dus alleen je voucher in te leveren, het contract door te nemen en te ondertekenen, en dan krijg je de autosleutels mee. Je hoeft dus geen waarborg af te geven Mocht je onverhoopt een deuk in je auto rijden, een bekeuring oplopen of de auto inleveren zonder de afgesproken volle tank dan belast de lokale verhuurder dit door aan Sunny Cars. Sunny Cars belast dit vervolgens weer door aan jou. Zitten er kosten bij die vallen onder de regeling Terugbetaling Eigen Risico, dan is dat gewoon gedekt.

Hoe het werkt

Je kunt alleen een huurauto regelen zonder creditcard als je minimaal 5 dagen voor huuraanvang van de huurperiode boekt. In stap 1 van het boekingsproces filter je links op de optie ‘Geen Waarborg’. Indien deze service beschikbaar is op jouw bestemming, worden alle huurauto's getoond waarbij het mogelijk is deze te huren zonder creditcard. Kies hier huurauto die bij jouw vakantie past. Is je reservering compleet? Goed geregeld! Je ontvangt dan een registratielink met een formulier dat je in moet vullen. Alleen als dit volledig is ingevuld, kan Sunny Cars je reservering bevestigen.

Veilig je auto huren?

Via Sunny Cars boek je een all-in huurauto. Zo geniet je van ongelimiteerde kilometers, is de WA-verzekering gratis aangevuld met een dekking van minimaal €7,5 miljoen en is zelfs diefstal gedekt! Je hoeft ter plaatse geen extra verzekeringen af te sluiten en je hebt geen gedoe ter plaatse. Dat is nog eens fijn! Gebeurt er iets onderweg? Geen paniek, Sunny Cars heeft een Nederlandstalig noodnummer dat 24/7 beschikbaar is.

Boek hier je huurauto zonder creditcard

 

Zoek een huurauto

10,- korting voor leden