Auto huren Madrid

Vanwege het historische karakter, vele culturele evenementen en aangename sfeer behoort Madrid tot de topbestemmingen binnen Spanje. Het is een schitterende stad met veel bezienswaardigheden. Ga je ook op vakantie naar Madrid? Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Madrid voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in Madrid

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tips om te doen in Madrid

Madrid is een zeer indrukwekkende stad. Je vindt er veel grootse pleinen, fonteinen, een bruisend nachtleven en tal van interessante musea, waaronder het wereldberoemde Prado. Ook het Centro de Arte Reina Sofia is zeker een aanrader, in dit museum van moderne kunst hangt één van de bekendste Spaanse schilderijen: Guernica van Picasso. Verder kun je in de stad op elke hoek van de straat heerlijk eten! Ontdek de Spaanse keuken en geniet van heerlijke tapas in één van de gezellige barretjes!

Waarom autohuur in Madrid

Madrid is een enorme stad met veel bezienswaardigheden en mooie plekken. Ben je van plan deze prachtige Spaanse stad te bezoeken? Boek dan een huurauto en ontdek het échte Madrid!

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.