Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Madrid

Voor een kunstzinnige stedentrip

Madrid, de hoofdstad en grootste stad van Spanje, is een geliefde bestemming voor een stedentrip. Een auto huren in Madrid is het begin van een vakantie vol kunst, cultuur en heerlijk eten. De stad herbergt een van de mooiste musea ter wereld, het Prado, en een van de grootste koninklijke paleizen van Europa. Met een huurauto heb je bovendien de vrijheid om ook buiten de stad een kijkje te nemen. Bij de ANWB regel je een huurauto in Madrid tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Madrid voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Madrid

Madrid

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto Madrid en omgeving ontdekken

Een auto huren in Madrid doe je eenvoudig op het vliegveld na aankomst. De majestueuze stad is een echte kunststad. In Museo del Prado bewonder je bijna 18.000 verschillende kunstwerken, waaronder schilderijen van grootmeesters als Rembrandt en Rubens. Het Prado vormt samen met Museo Reina Sofía en Museo Thyssen-Bornemisza de gouden kunstdriehoek van Madrid. In Museo Reina Sofia hangt het beroemde werk Guernica van Picasso.

Een van de culturele hoogtepunten in Madrid is het koninklijk paleis. Palacio Real telt maar liefst 3418 kamers en is na Versailles in Frankrijk het grootste koninklijk paleis van Europa. Ook de neoclassicistische kathedraal en het monumentale poortgebouw Puerta de Alcalá zijn belangrijke bezienswaardigheden. Op het Plaza Mayor word je vermaakt met straattheater. Voetballiefhebbers nemen een kijkje in het stadion Santiago Bernabeu van Real Madrid.

Wanneer je de belangrijkste attracties in Madrid hebt gezien, wacht ook buiten de stad een aantal bijzondere plekken. Op minder dan een uur rijden met de huurauto bezoek je het gigantische paleis en kloostercomplex El Escorial, dat in de 16de eeuw werd gebouwd. Hier kun je met de huurauto doorrijden naar El Valle de los Caídos, oftewel de Vallei der Gevallenen. Hier worden de vele slachtoffers van de Spaanse burgeroorlog herdacht met een enorm kruis en een monumentale basiliek.