Maak Nederland Filevrij!

Maak Nederland Filevrij!

Files, files en nog eens files! Wat is jouw oplossing om Nederland filevrij te maken?

Geef je stem!

Belangenbehartiging

Of het nu gaat om mobiliteit of vrije tijd en vakantie: wij zetten ons in voor wat jij belangrijk vindt en laten jouw stem horen in Den Haag en Brussel.

Mobiliteit

Mobiliteit

Veilig en met plezier reizen en bewegen. Dat wil de ANWB voor iedereen mogelijk maken en daarom laten we jouw mening horen.

Vrije tijd en vakantie

Vrije tijd en vakantie

Onbezorgd genieten van je vrije tijd moet een vanzelfsprekendheid zijn. Daarom zetten wij ons ook in voor de belangen van de vakantieganger.

Actueel

alt text

Maak Nederland filevrij

Heb jij ook steeds meer last van files? De laatste jaren is de vertraging onderweg fors toegenomen en voorlopig lijkt daar niet veel verbetering in te komen. Hoe kunnen we dit samen oplossen?

Hef toeslag voor Intercity Direct tijdens de daluren op

De NS moet de toeslag voor de Intercity Direct in de daluren afschaffen vanwege de belabberde prestaties van die trein. Dat adviseren Rover, ANWB en de Consumentenbond.

Onze belangenbehartigers

Onze belangenbehartigers

Maak kennis met de mensen die de belangen van de ANWB-leden op allerlei niveau's behartigen.

Op de hoogte blijven?

Niets meer missen van onze acties en resultaten? Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte.

Ook daarom ben je lid

Advies en informatie

Advies en informatie

Waar je ook bent en wat je ook wil weten: de ANWB is er voor jou. Met persoonlijk advies, handige apps en ons ledenmagazine de Kampioen.

Ledenvoordeel

Ledenvoordeel

Profiteer van korting in onze ANWB (web)winkel, van dagjes uit of geniet van fijne extra’s bij je reis. Hoe langer lid, hoe meer voordeel!

Met elkaar, voor elkaar

Met elkaar, voor elkaar

Samen met onze 4 miljoen leden kunnen we het verschil maken. Daarom zetten we ons in voor kwetsbare groepen in de samenleving en een mooie en schone omgeving.