Milieuzones

Milieuzones

Er komen steeds meer zones in binnen- en buitenland waar je met een oudere auto niet welkom bent.

Bekijk het overzicht

Belangenbehartiging

Of het nu gaat om mobiliteit of vrije tijd en vakantie: wij zetten ons in voor wat jij belangrijk vindt en laten jouw stem horen in Den Haag en Brussel.

Mobiliteit

Mobiliteit

Veilig en met plezier reizen en bewegen. Dat wil de ANWB voor iedereen mogelijk maken en daarom laten we jouw mening horen.

Vrije tijd en vakantie

Vrije tijd en vakantie

Onbezorgd genieten van je vrije tijd moet een vanzelfsprekendheid zijn. Daarom zetten wij ons ook in voor de belangen van de vakantieganger.

Actueel

Mobiliteitsalliantie breidt uit met nieuwe partijen

Bij de Mobiliteitsalliantie, het onlangs gelanceerde samenwerkingsverband van organisaties in de mobiliteitsbranche, hebben zich zeven nieuwe organisaties aangesloten.

ANWB ondertekent Kustpact: een mooie kust voor iedereen!

In het Kustpact worden afspraken gemaakt die ervoor moeten zorgen dat de kwaliteit van de kust in de toekomst gewaarborgd wordt.

alt text

Onze belangenbehartigers

Maak kennis met de mensen die de belangen van de ANWB-leden op allerlei niveau's behartigen.

Op de hoogte blijven?

Niets meer missen van onze acties en resultaten? Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte.

Ook daarom ben je lid

alt text

Advies en informatie

Waar je ook bent en wat je ook wil weten: de ANWB is er voor jou. Met persoonlijk advies, handige apps en ons ledenmagazine de Kampioen.

alt text

Ledenvoordeel

Profiteer van korting in onze ANWB (web)winkel, van dagjes uit of geniet van fijne extra’s bij je reis. Hoe langer lid, hoe meer voordeel!

alt text

Met elkaar, voor elkaar

Samen met onze 4 miljoen leden kunnen we het verschil maken. Daarom zetten we ons in voor kwetsbare groepen in de samenleving en een mooie en schone omgeving.