ANWB: Nu doorpakken op infrastructuur

ANWB: Nu doorpakken op infrastructuur

Het wegennet, fietspaden en spoorlijnen slibben langzaam dicht. Wat moet er gebeuren om te voorkomen dat Nederland in de komende jaren vastloopt?

Meer informatie

Belangenbehartiging

Of het nu gaat om mobiliteit of vrije tijd en vakantie: wij zetten ons in voor wat jij belangrijk vindt en laten jouw stem horen in Den Haag en Brussel.

Actueel

Nu maatregelen nemen om ouderen zo lang mogelijk veilig mobiel te houden

Hou ouderen zo lang mogelijk veilig mobiel

Uit een analyse van het CBS blijkt dat het aantal 70-plussers dat omkwam met de fiets (e-bikes meegerekend) in 10 jaar tijd is gestegen met 68%. Volgens de ANWB is het nu de hoogste tijd om maatregelen te nemen.

Lastig om 1,5 meter afstand te bewaren in het verkeer

Uit onderzoek blijkt dat de meerderheid van de Nederlanders het belangrijk vindt om afstand tot elkaar te houden in het verkeer. Toch vinden zij het lastig om anderhalve meter afstand te bewaren in verschillende verkeerssituaties.

Standpunten ANWB

Standpunten ANWB

Over veel onderwerpen op gebied van mobiliteit, vakantie en vrije tijd hebben we een mening. Lees hoe wij over verschillende onderwerpen denken.

Waar zijn we mee bezig

Ook daarom ben je lid

Advies en informatie

Advies en informatie

Gratis deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van verkeersveiligheid, mobiliteit, vakantie en vrije tijd.

Ledenvoordeel

Ledenvoordeel

Profiteer van korting in onze ANWB (web)winkel, van dagjes uit of geniet van fijne extra’s bij je reis. Hoe langer lid, hoe meer voordeel!

ANWB helpt Nederland op weg

ANWB helpt Nederland op weg

Bewegingsvrijheid voor jong en oud. Wij zetten ons er voor in om dát mogelijk te maken. Een leven lang mobiel, op een zo veilige en duurzaam mogelijke manier. Ook als het even tegenzit.