Onderzoek recreatief fietsen

Onderzoek recreatief fietsen

Recreatieve fietsers stappen vaker op de pedalen dan vijf jaar geleden en oordelen gunstiger over de mogelijkheden om te fietsen in eigen land.

Bekijk het onderzoek

Belangenbehartiging

Of het nu gaat om mobiliteit of vrije tijd en vakantie: wij zetten ons in voor wat jij belangrijk vindt en laten jouw stem horen in Den Haag en Brussel.

Actueel

Koepel van Rijopleiding en Verkeerseducatie een feit

Koepel van Rijopleiding en Verkeerseducatie een feit

ANWB  is ervan overtuigd dat de Koepel kan helpen om het belang van verkeersveiligheid, en de bij ons aangesloten rijschoolhouders, te behartigen.

Investeren in veilige infrastructuur blijft nodig

De ANWB pleit ervoor om te blijven investeren in veilige infrastructuur, ook al wordt binnenkort het veiligheidssysteem ISA (Intelligente Snelheids Assistent) verplicht gesteld in alle nieuwe auto's

Standpunten ANWB

Standpunten ANWB

Over veel onderwerpen op gebied van mobiliteit, vakantie en vrije tijd hebben we een mening. Lees hoe wij over verschillende onderwerpen denken.

Waar zijn we mee bezig

Ook daarom ben je lid

Advies en informatie

Advies en informatie

Gratis deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van verkeersveiligheid, mobiliteit, vakantie en vrije tijd.

Ledenvoordeel

Ledenvoordeel

Profiteer van korting in onze ANWB (web)winkel, van dagjes uit of geniet van fijne extra’s bij je reis. Hoe langer lid, hoe meer voordeel!

ANWB helpt Nederland op weg

ANWB helpt Nederland op weg

Bewegingsvrijheid voor jong en oud, daar zetten wij ons voor in. Een leven lang mobiel, op een zo veilige en duurzaam mogelijke manier.