Duitse tolplannen

Duitse tolplannen

Meerderheid in het Europees Parlement spreekt twijfel en afkeuring uit.

Lees meer

Belangenbehartiging

Of het nu gaat om mobiliteit of vrije tijd en vakantie: wij zetten ons in voor wat jij belangrijk vindt en laten jouw stem horen in Den Haag en Brussel.

Mobiliteit

Mobiliteit

Veilig en met plezier reizen en bewegen. Dat wil de ANWB voor iedereen mogelijk maken en daarom laten we jouw mening horen.

Vrije tijd en vakantie

Vrije tijd en vakantie

Onbezorgd genieten van je vrije tijd moet een vanzelfsprekendheid zijn. Daarom zetten wij ons ook in voor de belangen van de vakantieganger.

Actueel

alt text

Vrijwilligers ANWB deden gebruikerstest fietsairbag

Uit een test onder vrijwilligers van de ANWB blijkt dat de gebruiksvriendelijkheid van de Hövding fietsairbag beter kan. Een groep van 43 ANWB vrijwilligers deed tussen december 2016 en februari 2017 mee aan deze test.

Maak van verkeersveiligheid nationale prioriteit

Een brede samenwerking van 32 organisaties roept de Tweede Kamer en het nieuw te vormen kabinet op van verkeersveiligheid een nationale prioriteit te maken.

alt text

Onze belangenbehartigers

Maak kennis met de mensen die de belangen van de ANWB-leden op allerlei niveau's behartigen.

Op de hoogte blijven?

Niets meer missen van onze acties en resultaten? Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte.

Ook daarom ben je lid

alt text

Advies en informatie

Waar je ook bent en wat je ook wil weten: de ANWB is er voor jou. Met persoonlijk advies, handige apps en ons ledenmagazine de Kampioen.

alt text

Ledenvoordeel

Profiteer van korting in onze ANWB (web)winkel, van dagjes uit of geniet van fijne extra’s bij je reis. Hoe langer lid, hoe meer voordeel!

alt text

Met elkaar, voor elkaar

Samen met onze 4 miljoen leden kunnen we het verschil maken. Daarom zetten we ons in voor kwetsbare groepen in de samenleving en een mooie en schone omgeving.