Belangenbehartiging

Belangenbehartiging

Onderzoek naar duurzame mobiliteit, fietsveiligheid en bereikbaarheid op lokaal niveau.

Bekijk knelpunten

Belangenbehartiging

Of het nu gaat om mobiliteit of vrije tijd en vakantie: wij zetten ons in voor wat jij belangrijk vindt en laten jouw stem horen in Den Haag en Brussel.

Waar zijn we mee bezig

Actueel

alt text

Affectieschade nabestaanden eindelijk geregeld

De Eerste Kamer heeft vandaag het wetsvoorstel affectieschade aangenomen. Met dit voorstel krijgen nabestaanden en naasten van slachtoffers met ernstig en blijvend letsel als gevolg van bijvoorbeeld een verkeersongeluk, bedrijfsongeval of geweldsmisdrijf recht op een vergoeding.

alt text

Houd rekening met elkaar op het fietspad

Het wordt dit weekend mooi weer; het nieuwe fietsseizoen staat voor de deur! Met het stijgen van de temperatuur maken we met veel plezier weer meer kilometers. Houd rekening met elkaar en geef elkaar de ruimte, dan houden we het fietsplezier voor iedereen even groot!

Ook daarom ben je lid

Advies en informatie

Advies en informatie

Waar je ook bent en wat je ook wil weten: de ANWB is er voor jou. Met persoonlijk advies, handige apps en ons ledenmagazine de Kampioen.

Ledenvoordeel

Ledenvoordeel

Profiteer van korting in onze ANWB (web)winkel, van dagjes uit of geniet van fijne extra’s bij je reis. Hoe langer lid, hoe meer voordeel!

ANWB Betrokken

ANWB Betrokken

Wij geloven in het plezier van onderweg zijn. Dat gunnen we iedereen. Een leven lang mobiel, op een zo veilige en duurzaam mogelijke manier. Samen kunnen we Nederland beter maken.