Caravanverzekering
10% korting

Caravanverzekering

  • Nu met gratis rechtsbijstand!
  • 24/7 hulp Alarmcentrale
  • Gratis vervangend verblijf
Bereken je premie

Caravanverzekering

Sta er nooit alleen voor

Met de ANWB Caravanverzekering ben je verzekerd voor schade aan of diefstal van jouw caravan. Je kiest zelf je aanvullende dekkingen: Hagel- en Stormschade, Inventaris en Verhaalsrechtsbijstand. De dekking Verhaalsrechtsbijstand is nú gratis voor ANWB-leden! Onze hulpverleners staan dag en nacht voor je klaar en nemen alle zorg uit handen. Zo kun jij relaxed de weg op.

Aantrekkelijk voor nieuwe en tweedehands caravans

De ANWB Caravanverzekering is er voor jouw (sta)caravan, toercaravan en trailer. Heb je een nieuwe caravan? Dan vergoeden wij bij diefstal of total loss binnen vijf jaar na aankoop de totale nieuwwaarde van je caravan. Voor tweedehands caravans geldt een aantrekkelijke premie. Bovendien krijg je de eerste 3 jaar na aankoop het aankoopbedrag terug als je caravan wordt gestolen of total loss raakt.

Online afsluiten binnen 5 minuten

Wil je de ANWB Caravanverzekering afsluiten? Dat kan online heel gemakkelijk in een paar eenvoudige stappen, de bevestiging zit direct in je mail. Je hebt na het afsluiten altijd 14 dagen bedenktijd. Daarnaast kan je bij de ANWB rekenen op uitstekende service.

Nú 10% korting

Sluit uiterlijk 31 augustus een ANWB Caravanverzekering af en profiteer het eerste jaar van 10% korting. Bekijk de voorwaarden.

Dekking ANWB Caravanverzekering

Basisdekking:

  • 24/7 Hulpverlening
  • Vervangend verblijf
  • Repatriëring
  • Nu met gratis rechtsbijstand!

Aanvullende dekkingen

Hagelschade en stormschade dekking

Wil je jouw caravan verzekeren tegen hagelschade en stormschade? Kies dan deze aanvullende dekking. je ontvangt 70% korting op de premie van hagelschade en stormschade als jouw caravan is voorzien van een hagelbestendig dak. Indien je toercaravan een hagelbestendig dak heeft, vervalt je eigen risico.

Heeft jouw caravan een hagelbestendig dak?

Caravans met een polyester dak gelden als voorzien van een hagelbestendig dak. Caravans gebouwd in 2005 of later met een hagelbestendig dak zijn voorzien van een certificaat.

Inventaris dekking

Met deze aanvullende dekking is ook de inventaris van je caravan meeverzekerd. Je hebt keuze uit drie bedragen, waarbij het maximale bedrag € 2.500,- is. Onder de inventaris verstaan wij de losse inventaris die niet door de fabrikant zijn meegeleverd, zoals beddengoed, gasflessen, gordijnen of een televisie.

Rechtsbijstand

Soms kan je in een ingewikkelde juridische situatie verzeild raken. Met de dekking rechtsbijstand verzeker je jezelf van professionele ondersteuning, in de vorm van verkeers-, straf-, en contractrechtsbijstand in binnen- en buitenland. Deze rechtsbijstandsdekking is gratis voor leden!

Tips & Service

24/7 hulp ANWB Alarmcentrale

24/7 hulp ANWB Alarmcentrale

De ANWB Alarmcentrale is er voor je. Onze hulpverleners zitten 24 uur per dag, 7 dagen per week, voor je klaar om je te helpen in geval van nood. Dat is wel zo vertrouwd.

Je spullen meeverzekeren?

Je spullen meeverzekeren?

Met de aanvullende inventaris dekking is je inboedel goed verzekerd tegen schade en diefstal. Zo zijn ook de eigendommen die in je caravan liggen goed verzekerd.

Ook voor 2e hands caravans

Ook voor 2e hands caravans

Een tweedehands caravan verzeker je voordelig bij de ANWB. Met drie jaar aanschafwaardedekking krijg je de eerste drie jaar het aankoopbedrag uitgekeerd bij verlies van je caravan.

Korting

5% ANWB-ledenkorting

ANWB leden krijgen direct 5% korting op de caravanverzekering. Deze korting krijg je zolang je lid bent. Ben je nog geen lid? Je kan tijdens het afsluiten van de ANWB Caravanverzekering direct lid worden.

70% korting bij een hagelbestendig dak

Je ontvangt 70% korting op de premie van hagelschade en stormschade dekking als jouw caravan is voorzien van een hagelbestendig dak!

Nú 10% extra korting

Je ontvangt nú tijdelijk het eerste jaar 10% actiekorting op de premie van je caravanverzekering. Sluit uiterlijk 31 augustus de verzekering af om van de korting te profiteren. Meer weten? Bekijk de actievoorwaarden.

Top 5 veelgestelde vragen caravanverzekering

Ja, je kunt de inboedel en inventaris van jouw caravan aanvullend meeverzekeren voor schade en diefstal. Het is mogelijk om jouw inboedel en inventaris verzekerd tot € 2.500,-. Lees meer over dekking inventaris.

Ja, bij de ANWB Caravanverzekering kun je je aanvullend verzekeren voor hagelschade en stormschade. Heb je een caravan met een hagelbestendig dak? Dan ontvang je maar liefst 70% korting op deze dekking. Lees meer over de dekking hagelschade en stormschade.

Nee, standaard is jouw caravan niet verzekerd voor verhuur of zakelijk gebruik, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen. Lees meer over caravan verhuren.

Met de ANWB Caravanverzekering kun je naast jouw toercaravan ook je aanhanger, vouwwagen of stacaravan verzekeren. Stacaravans moeten een staplaats in Nederland hebben. Verder is het mogelijk om jouw opzetunit, bagagewagen of een trailer te verzekeren. Lees meer over de soorten caravans.

ANWB werkt met geselecteerde schadeherstellers. Daardoor ben je gegarandeerd van een correcte en snelle oplossing. Voor schade aan jouw caravan werken wij met reparateurs aangesloten bij Omnia. Ga naar de lijst met reparateurs. Je profiteert  dan tevens van € 75,- korting op het eigen risico bij schadeherstel aan jouw caravan. 

Zit er geen geselecteerde reparateur bij jou in de buurt of wil je liever naar jouw eigen hersteller? Neem dan contact met ons op via 088 - 269 2837.

Bekijk het volledige veelgestelde vragen overzicht

Contact & Service