Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Lamezia Terme

Voor een ontspannen stedentrip in Calabrië

Een auto huren in Lamezia Terme is de start van een ontspannen stedentrip in de regio Calabrië. In de stad ontdek je een aantal prachtige kerken, de ruïnes van een Normandisch kasteel en een archeologisch museum. In een van de restaurants smul je van specialiteiten uit de regio, zoals aubergine met kaas. Vanuit Lamezia Terme maak je met de huurauto eenvoudig uitstapjes naar andere mooie steden in de voet van de Italiaanse laars. Via de ANWB regel je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Lamezia Terme voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Lamezia Terme

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op pad in Lamezia Terme en omgeving

Een auto huren in Lamezia Terme doe je bij aankomst op de luchthaven, net buiten de stad. Het centrum van Lamezia Terme heeft diverse parkeergarages. Het historisch hart San Teodoro bestaat uit prachtige kerken en andere monumentale panden, maar de belangrijkste bezienswaardigheid in Lamezia Terme zijn de ruïnes van het 12de-eeuwse Castello Normanno-Svevo, op een heuvel boven de stad. Sinds een aardbeving in 1783 staan enkel een aantal muren en een toren nog overeind. In het lokale archeologische museum bewonder je oude vondsten uit het gebied, daterend van de prehistorie tot de middeleeuwen.

Net buiten de stad staat het 16de-eeuwse bastion van de Ridders van de Maltezer Orde. Je kunt er ontspannen in de thermen van Caronte en je bezoekt de restanten van een 11de-eeuwse benedictijnenabdij. Met de huurauto maak je eenvoudig uitstapjes in de omgeving, zoals naar Catanzaro op een half uur reizen. Hier bezoek je een archeologisch park met restanten van het Griekse plaatsje Scolacium. Volgens sommige legendes zou Catanzaro gesticht zijn door de Griekse held Odysseus.

Op een uur rijden van Lamezia Terme ligt Tropea, ook wel ‘parel van de Godenkust’ genoemd omdat het dorp is gebouwd op een 60 meter hoge klif aan de Tyrreense Zee.