Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Toulouse

Voor een stedentrip aan de Garonne

Een auto huren in Toulouse is de start van een mooie stedentrip in deze Zuid-Franse stad die rijk is aan culturele bezienswaardigheden, waaronder de grootste romaanse kerk van Europa. Toulouse ligt prachtig aan de rivier Garonne en heeft volop mooie musea en gezellige terrassen. Hier geniet je van lokale wijn, kaas en andere delicatessen. Met een huurauto heb je de vrijheid om buiten de stad rond te kijken. Bij de ANWB huur je een auto tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Toulouse voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Toulouse

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op pad in en rond Toulouse

Een auto huren in Toulouse doe je bij aankomst op de luchthaven. Dat is een snelle manier om in de stad te komen. Overal in de binnenstad zijn parkeergarages waar je de huurauto kwijt kunt. Toulouse heeft een aantal prachtige historische bezienswaardigheden, waaronder de basiliek van Saint-Sernin. Deze tot werelderfgoed uitgeroepen romaanse kerk is de grootste van Europa. Ook het 13de-eeuwse Jacobijnenklooster met zijn fraaie kloostergangen en gewelfde plafonds is prachtig, net als de kathedraal Saint-Etienne, gekarakteriseerd door verschillende bouwperiodes uiteenlopend van de 11de tot de 17de eeuw.

Het centrale plein van de stad is Place du Capitole, waar je het 18de-eeuwse Hôtel de Ville en het operagebouw bewondert vanaf een van de vele terrassen. Kunstliefhebbers bezoeken in Toulouse een van de vele musea. In Musée du Vieux Toulouse kom je alles te weten over de geschiedenis van de stad. Ook het Musée des Augustins met zijn uitgebreide kunstcollectie uit verschillende periodes is een aanrader. Fijnproevers ontdekken in de overdekte markthal lokale producten.

Wanneer je de mooiste bezienswaardigheden van Toulouse hebt gezien, verlaat je de stad met de huurauto voor een ontdekkingstocht in de omgeving. De Franse Pyreneeën bereik je in een uur. Verder is de indrukwekkende middeleeuwse stad Carcassonne vanuit Toulouse goed bereikbaar.