Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Dag en nacht hulp bij pech in Europa

  • Kampeerauto Service Buitenland
  • Hulp van de ANWB Alarmcentrale
  • Wij brengen je camper zelfs terug naar Nederland
Bekijk de pakketten 

Pechhulp Camper

Voor slechts 3,50 per maand extra

Op reis met je camper of auto met daktent? In Nederland heb je met ieder Wegenwacht pakket recht op pechhulp voor je kampeerauto. Ga je naar het buitenland en wil je daar ook gebruik kunnen maken van de Wegenwacht? Sluit dan pechhulp Kampeerauto Service Buitenland af en je kunt ook voor je kampeerauto altijd rekenen op de beste pechhulp, altijd dichtbij. Je kunt deze service gemakkelijk toevoegen bij het afsluiten van een Europa pakket of toevoegen aan je bestaande pakket in Mijn ANWB.

 

De voordelen van Wegenwacht Kampeerauto Service

 

24/7 pechhulp in heel Europa

Er staan 7000 wegenwachten vanuit heel Europa klaar om jou zo snel en goed mogelijk weer op weg te helpen. De ANWB werkt daarvoor samen met diverse zusterorganisaties door heel Europa.

 

Terugbrengen van je kampeerauto naar Nederland

Wij bieden hulp bij het vinden van een geschikte garage in het buitenland. Mocht de pech niet te maken zijn, dan zorgen wij dat de kampeerauto weer wordt teruggebracht naar Nederland.

 

Een vervangende kampeerauto of vervangend verblijf

Met Wegenwacht Europa Standaard ben je voorzien van een vervangend voertuig. Met het Compleet pakket krijg je ook nog een vervangend verblijf aangeboden indien de nood er is.

Nog geen Wegenwacht?

Kies dan het pakket dat het beste bij jou past en voeg daarna de Kampeerauto Service Buitenland voor je camper of kampeerauto toe bij stap 3. Deze service kost slechts € 3,50 per maand extra.

Als je wel al een ANWB-lidmaatschap hebt (met Wegenwacht) kun je inloggen om je huidige pakket te bekijken en te wijzigen. Je kunt dan bij Wegenwacht Europa de Kampeerauto Service toevoegen. 

Veelgestelde vragen

Handig voor bij je reis

12,95voor ANWB-leden
ANWB Kampeerkaart CKE 

Profiteer van exclusieve aanbiedingen, kortingen op campings en meer met deze handige kampeerkaart.

Nu5%korting
ANWB Caravanverzekering 

Compleet verzekerd met standaard laag eigen risico en 5% korting voor leden.

Nu15%korting
ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga onbezorgd op reis met de doorlopende reisverzekering van de ANWB. Hulp en advies in het buitenland én je bagage en medische kosten verzekerd.

Shop nu
Ontdek ons kampeerassortiment 

O.a. retro look campinglampen, elektrische koelbox, vrolijk servies, comfi slaapzakken en kampeermeubilair vind je in de Webwinkel.