Auto huren San Diego - All in via ANWB

San Diego is niet de grootste bekende Amerikaanse stad. En dat is jammer! Deze kustplaats in Californië heeft een enorme kustlijn en heel veel te bieden aan ieder type toerist. San Diego ligt tegen de Mexicaanse grens. Ga je op vakantie naar San Diego? Huur dan makkelijk en veilig een auto via ANWB bij Sunny Cars.

Korting op autohuur San Diego voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in San Diego

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tips om te doen in San Diego

De ligging van San Diego aan de kust maakt van de stad een echte trekpleister voor meer avontuurlijk ingestelde reizigers. Of je nu wilt gaan hiken in de Torrey Pines State Reserve, of lekker door de branding van Coronado Beach, je kan je hart op halen in de bijzondere parken van San Diego. Ga naar Balboa Park, waar onder meer de beroemde San Diego Zoo is gevestigd. Het park ligt op 3 kilometer van het centrum van de stad en is zowel voor de locals als toeristen een heerlijke plek om te wandelen of picknicken.

Maar er zijn ook attracties in het park. Ga een show bekijken in The Old Globe Theatre of Marie Hitchcock Puppet Theater. Er zijn ook musea in het park zoals het Space Museum of The San Diego Model Railroad Museum. Het park is iedere dag van het jaar geopend. Eén van de bekendste attracties van San Diego is Sea World. Sea World is niet alleen een show met (zee)dieren, maar ook een pretpark. Een leuke manier om een dag in San Diego door te brengen.

Waarom autohuur in San Diego

San Diego is een grote stad en net als alle grote steden in Amerika (en eigenlijk het hele land) is het bijna noodzakelijk om over een auto te beschikken. Begin dus je vakantie met het reserveren van een huurauto via ANWB en Sunny Cars. Heb je de auto? Dan moet je koers zetten naar Sunset Cliffs Natural Park. Dit park ligt ongeveer 10 kilometer ten westen van het centrum. De natuur is overweldigend en de uitzichten fraai. En, zoals de naam al verraadt, ga hier op de kliffen een zonsondergang bekijken. Het zal één van de hoogtepunten van je trip naar San Diego.

Populaire locaties voor een huurauto in Amerika

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.