Auto huren Denver

Denver met 300 dagen zon per jaar is een jonge actieve gemeente aan de voet van de Colorado Rocky Mountains. Denver heeft een moderne achitectuur, een hele goede keuken en onwaarschijnlijk mooie vergezichten. Denver ligt op 1600 meter hoogte (1 mile) maar ligt niet in de bergen maar er tegenaan. Via ANWB regel je via Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Denver voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in Denver

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tip: ontdek Denver met een huurauto

Het startpunt om Denver te verkennen is het zeer fraaie en monumentale Denver Union Station. Gelegen in het centrum van Denver biedt het onlangs gerenoveerde Beaux-Arts station uit 1914 nu ook 10 goede restaurants, bars en een hotel (The Crawford). Daarnaast is het natuurlijk ook het transportknooppunt met treinen en bussen. Vlakbij is de 16th Street Mall, een voetgangers zone ontworpen door I.M. Pei, die er vanuit de lucht uitziet als de huid van een Diamondback ratelslang! Er rijden gratis elektrische shuttle busjes waarmee je naar de winkels van jou keuze kunt reizen.

Om echt een goed idee van de historie van Denver te krijgen moet je de Denver Story Trek doen. Je wordt door Denver geleid van punt naar punt en zo leer je de ontwikkeling van de stad en zijn mensen. Denver is ook een enorme sport stad! Met het NFL team de Denver Broncos, het baseball team de Colorado Rockies, het NBA team de Denver Nuggets en het ijshockey team de Colorado Avalanches is er altijd Amerikaanse sport te beleven.

Waarom autohuur in Denver?

Denver is ook de perfecte poort naar het wonderlijk natuurschoon van de Rocky Mountains. Huur een auto via ANWB en Sunny Cars om al dit moois te ontdekken. Rij naar het Rocky Mountains National Park op anderhalf uur van Denver. Met honderden kilometers aan wandelroutes, stille meertjes, watervallen, wilde dieren en paardrijden is een bezoek aan dit park een belevenis! Op een half uur van Denver is het natuurlijke Red Rocks amfitheater. Hier traden de groten der aarde al op, van de Beatles tot U2. Je kan ook naar Lookout Mountain alwaar het Buffalo Bill museum is gehuisvest.

Eén van de beroemdste cowboys aller tijden, William F. “Buffalo Bill” Cody belichaamde het wilde westen. Hij is op eigen verzoek begraven op Lookout Mountain, één van de mooiste uitzichten van Colorado. En hou je van dinosaurussen? Bezoek dan Dinosaur Ridge, een beroemde trekpleister in de eerste bergenrij van de Rockies, waar in 1887 diverse dinosaurus-skeletten gevonden zijn. Met al deze bezienswaardigheden is het ontzettend handig om een auto te huren.

Populaire locaties voor een huurauto in Amerika

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.