Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Denver

Voor een avontuur in de Rocky Mountains

De hoofdstad van de Amerikaanse staat Colorado heeft een prachtige ligging aan de oostelijke voet van de Rocky Mountains. Een auto huren in Denver is dan ook de start van een prachtige natuurreis. In Denver zelf ontdek je een veelzijdige stad, die van oorsprong veel goudzoekers aantrok. Naast een historisch centrum heeft Denver een aantal mooie musea. Met de huurauto kun je ook buiten de stad rondkijken, in tal van beschermde natuurgebieden. Via de ANWB regel je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Denver voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Denver

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op pad in en rond Denver

Een auto huren in Denver doe je bij aankomst op de internationale luchthaven. Een huurauto is geen overbodige luxe om in de stad te komen, want het centrum ligt op drie kwartier rijden van het vliegveld. Het beste beeld van historisch Denver krijg je in het Lower Downtown Historic District. Hier staan de meest monumentale gebouwen. Rond Larimer Square vind je veel saloons en restaurants. De beste plek om te winkelen is de 1,5 kilometer lange 16th Street Mall.

Een van de belangrijkste historische gebouwen in Denver is Union Station, het grootste treinstation van de stad, daterend uit 1914. Het bekendste gebouw is Colorado State Capitol, het belangrijkste overheidsgebouw van de staat Colorado. Een van de populairste musea is het Denver Art Museum. Naast de bijzondere architectuur van het gebouw bewonder je schitterende collecties, waaronder kunst van Native Americans.

Met de huurauto bezoek je ook het Red Rocks Park & Amphitheatre. Deze bijzondere concertlocatie ligt op een heuvel net buiten Denver. Het amfitheater is uitgehakt uit de voor Colorado typische rode rotsen. Een van de mooiste natuurgebieden in Colorado, het nationale park Rocky Mountains, ligt op een uur rijden van Denver. Hier volg je met de huurauto de schitterende route Trail Ridge Road, vol adembenemende vergezichten.