ANWB Zakelijk

ANWB Zakelijk

Pech onderweg komt nooit uit. Voor al je zakelijke afspraken én privéritten wil je goede hulpverlening die 24 uur per dag voor je klaarstaat. ANWB Zakelijk biedt pechhulpverlening en aanvullende diensten voor zzp’ers, mkb’ers en grootzakelijke klanten. In Nederland en Europa!

Of je nu onderweg naar een klant bent of op vakantie gaat, we helpen je. Met meer dan 900 wegenwachten bieden we all-in hulpverlening. Voor jou, je medewerkers of je berijders. ANWB Zakelijk biedt hulpverlening bij pech met personenauto’s, bedrijfswagens en elektrische voertuigen. Wij bieden naast onze hulpverlening ook mobiliteitsoplossingen om iedere dag zorgeloos op weg te zijn.

Of je nu één auto bezit, meerdere bestelbussen of een wagenpark: met ANWB Zakelijk is jouw mobiliteit in één keer goed geregeld.

ANWB voor de Zaak

Wegenwacht voor de Zaak

Wegenwacht voor de Zaak

Nú 25,- korting. Pechhulp speciaal voor ZZP en MKB. Ga onbezorgd op weg naar je zakelijke afspraak. Met Wegenwacht voor de Zaak is de beste hulp altijd dichtbij!

ANWB Zakelijke Lease

ANWB Zakelijke Lease

Met ANWB voor de Zaak kun je nu ook je bedrijfswagen leasen. Op de geselecteerde modellen bieden we de laagste prijsgarantie.

ANWB Mobiliteitskaart

ANWB Mobiliteitskaart

Slim reizen met de meest complete zakelijke mobiliteitskaart van Nederland. Maak zorgeloos gebruik van alle vormen van vervoer. 

Groot Zakelijk

Samen innoveren

Samen innoveren

De automotive markt verschuift steeds meer richting mobiliteit in de bredere zin. Samen met partners ontwikkelen we samenwerkingsmogelijkheden.

Klantverhalen

Klantverhalen

Lees hier de ervaringen van onze zakelijke klanten in de personen- en voertuighulpverlening en mobiliteitsdienstverlening.

Nieuws en tips

Nieuws en tips

Blijf op de hoogte van de laatste trends, ontwikkelingen en podcasts over zakelijke mobiliteit. Bekijk hier al onze nieuwsitems, tips en interviews.