Ook voor in het buitenland

ANWB voor de Zaak: alles op de rit

ANWB maakt het voor iedereen mogelijk om zorgeloos en met plezier onderweg te zijn. Zo is er ANWB voor de Zaak voor ZZP’ers en MKB’ers en hebben we pechhulpverlening voor grootzakelijke bedrijven. Je afspraak is namelijk te belangrijk om stil te staan.

Pechhulp nodig? Wij helpen je. Of je nu een klant bezoekt of op vakantie gaat. En of je nu  één auto bezit, meerdere bestelbussen of een wagenpark beheert. Je weet altijd zeker dat jouw mobiliteit in één keer goed is geregeld. Met ANWB voor de Zaak houd je je zaken op de rit. Uit te breiden met ANWB Parkeren en ANWB Tankpas.

Waarom kiezen voor ANWB voor de Zaak?

ZZP

ZZP

Wegenwacht speciaal voor ZZP-ers met 1 of 2 kentekens in bezit. Met Wegenwacht voor de Zaak is zakelijk en privé rijden gedekt.

MKB

MKB

Wegenwacht speciaal voor MKB-ers met meerdere kentekens in bezit.  Kies per kenteken een pakket en ontvang kentekenvoordeel.

Groot Zakelijk

Groot Zakelijk

Hulpverlening speciaal voor groot-zakelijke klanten die hun eigen klanten van dienst willen zijn. Pechhulp op maat.

Nieuws en tips

Hulpverlening bij een pechgeval: ‘Volvo vertelt over de samenwerking met ANWB Zakelijk’

Hulpverlening bij een pechgeval: ‘Volvo vertelt over de samenwerking met ANWB Zakelijk’

In de strategie van Volvo staat de mens meer dan ooit centraal. Volvo laat hiermee zien dat zij haar klanten goed begrijpt en een ervaring willen geven die op hen is afgestemd. In deze strategie heeft Volvo een waardige partner gevonden aan ANWB Zakelijk en is er inmiddels een samenwerking van 16 jaar opgebouwd.

Bij pech met de elektrische auto in 5 stappen weer op weg

Bij pech met de elektrische auto in 5 stappen weer op weg

De voordelen voor leasemaatschappijen, autofabrikanten én hun berijders. Bij pech wil een berijder zo snel mogelijk weer op weg, het liefst in zijn eigen auto. Voor een berijder mag het geen verschil maken of hij elektrisch rijdt of niet.