Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Zakelijk

Of je nu één auto bezit, meerdere bestelbussen of een wagenpark: met ANWB Zakelijk is jouw mobiliteit in één keer goed geregeld.

Pech onderweg komt nooit uit. Voor al je zakelijke afspraken én privéritten wil je goede hulpverlening die 24 uur per dag voor je klaarstaat. ANWB Zakelijk biedt pechhulpverlening en aanvullende diensten voor zzp’ers, mkb’ers en grootzakelijke klanten. In Nederland en Europa!

Of je nu onderweg naar een klant bent of op vakantie gaat, we helpen je. Met meer dan 900 wegenwachten bieden we all-in hulpverlening. Voor jou, je medewerkers of je berijders. ANWB Zakelijk biedt hulpverlening bij pech met personenauto’s, bedrijfswagens en elektrische voertuigen. Wij bieden naast onze hulpverlening ook mobiliteitsoplossingen om iedere dag zorgeloos op weg te zijn.

De opwegwijzer voor de zaak

Ben je op zoek naar een nieuwe bedrijfsbus? Of ben je benieuwd of je de overstap al kunt maken naar zakelijk elektrisch rijden? Ontdek hier de mogelijkheden voor jouw onderneming.

ANWB voor de Zaak

Wegenwacht voor de Zaak 

Pechhulp speciaal voor ZZP en MKB. Ga onbezorgd op weg naar je zakelijke afspraak. Met Wegenwacht voor de Zaak is de beste hulp altijd dichtbij!

ANWB Mobiliteitskaart 

Slim reizen met de meest complete zakelijke mobiliteitskaart van Nederland. Met de mobiliteitskaart maak je zorgeloos gebruik van alle vormen van vervoer. 

ANWB Zakelijke Lease 

Met ANWB voor de Zaak kun je nu ook je bedrijfswagen leasen. Op de geselecteerde modellen bieden we de laagste prijsgarantie, altijd inclusief Wegenwacht voor de Zaak.

Zakelijk onderweg

Antwoord op al je ondernemersvragen via ZZP Nederland 

Besteed jij je kostbare uren ook liever aan het uitoefenen van je vak dan aan het uitzoeken van allerlei ondernemersvragen? ZZP Nederland helpt je graag verder. 

Private of zakelijk leasen als zzp'er 

Voor zzp’ers is zowel private- als zakelijke lease een optie. We leggen de verschillen uit, zodat jij de juiste keuze kunt maken en alvast kunt denken aan welke auto je wilt. 

Bedrijfswagens 

Ben jij toe aan een nieuwe bedrijfswagen? Ga je kopen of leasen? En stap je wellicht over naar een elektrische bus? Zoveel vragen, wij helpen je graag bij het vinden van een antwoord.

Groot Zakelijk

Samen innoveren 

ANWB Zakelijk helpt haar klanten in een veranderende markt door samen nieuwe initiatieven ter verbetering en verbreding van de dienstverlening te ontwikkelen.

Klantverhalen 

Lees hier de ervaringen van onze zakelijke klanten in de personen- en voertuighulpverlening en mobiliteitsdienstverlening. 

Nieuws en tips 

Blijf op de hoogte van de laatste trends, ontwikkelingen en podcasts over zakelijke mobiliteit. Bekijk hier al onze nieuwsitems, tips en interviews.