Ook voor in het buitenland

ANWB voor de Zaak: alles op de rit

ANWB maakt het voor iedereen mogelijk om zorgeloos en met plezier onderweg te zijn. Zo is er ANWB voor de Zaak voor ZZP’ers en MKB’ers en hebben we pechhulpverlening voor grootzakelijke bedrijven. Je afspraak is namelijk te belangrijk om stil te staan.

Pechhulp nodig? Wij helpen je. Of je nu een klant bezoekt of op vakantie gaat. En of je nu  één auto bezit, meerdere bestelbussen of een wagenpark beheert. Je weet altijd zeker dat jouw mobiliteit in één keer goed is geregeld. Met ANWB voor de Zaak houd je je zaken op de rit. Uit te breiden met ANWB Parkeren en ANWB Tankpas.

Waarom kiezen voor ANWB voor de Zaak?

ZZP

ZZP

Wegenwacht speciaal voor ZZP-ers met 1 of 2 kentekens in bezit. Met Wegenwacht voor de Zaak is zakelijk en privé rijden gedekt.

MKB

MKB

Wegenwacht speciaal voor MKB-ers met meerdere kentekens in bezit.  Kies per kenteken een pakket en ontvang kentekenvoordeel.

Groot Zakelijk

Groot Zakelijk

Hulpverlening speciaal voor groot-zakelijke klanten die hun eigen klanten van dienst willen zijn. Pechhulp op maat.

Nieuws en tips

Spitsbrekers gestart: ANWB Zakelijk en BNR-luisteraars gaan files te lijf

Spitsbrekers gestart: ANWB Zakelijk en BNR-luisteraars gaan files te lijf

ANWB Zakelijk en BNR nieuwsradio zijn vandaag gestart met Spitsbrekers. Een platform waarop zij samen met luisteraars en bedrijven zoeken naar concrete oplossingen voor het fileprobleem.

Blijvend extra miljoenen nodig voor betere mobiliteit

Blijvend extra miljoenen nodig voor betere mobiliteit

De vele miljoenen euro’s die in de Troonrede zijn aangekondigd voor onder meer extra asfalt zijn niet genoeg om de grote mobiliteitsproblemen aan te pakken. Volgens de ANWB is er blijvend fors meer geld nodig voor een robuuste en goed onderhouden infrastructuur.