Ook voor in het buitenland

ANWB voor de Zaak: alles op de rit

ANWB maakt het voor iedereen mogelijk om zorgeloos en met plezier onderweg te zijn. Zo is er ANWB voor de Zaak voor ZZP’ers en MKB’ers en hebben we pechhulpverlening voor grootzakelijke bedrijven. Je afspraak is namelijk te belangrijk om stil te staan.

Pechhulp nodig? Wij helpen je. Of je nu een klant bezoekt of op vakantie gaat. En of je nu  één auto bezit, meerdere bestelbussen of een wagenpark beheert. Je weet altijd zeker dat jouw mobiliteit in één keer goed is geregeld. Met ANWB voor de Zaak houd je je zaken op de rit. Uit te breiden met ANWB Parkeren en ANWB Tankpas.

Waarom kiezen voor ANWB voor de Zaak?

ZZP

ZZP

Wegenwacht speciaal voor ZZP-ers met 1 of 2 kentekens in bezit. Met Wegenwacht voor de Zaak is zakelijk en privé rijden gedekt.

MKB

MKB

Wegenwacht speciaal voor MKB-ers met meerdere kentekens in bezit.  Kies per kenteken een pakket en ontvang kentekenvoordeel.

Groot Zakelijk

Groot Zakelijk

Hulpverlening speciaal voor groot-zakelijke klanten die hun eigen klanten van dienst willen zijn. Pechhulp op maat.

Nieuws en tips

Spitsbrekers: luisteraars gaan files te lijf

Spitsbrekers: luisteraars gaan files te lijf

BNR Nieuwsradio gaat vanaf 27 september met zijn luisteraars en bedrijven een jaar lang zoeken naar concrete oplossingen voor het fileprobleem. ANWB Zakelijk werkt mee aan dit radioprogramma.

ANWB Zakelijk, van traditionele pechhulp naar mobiliteitsdienstverlening

ANWB Zakelijk, van traditionele pechhulp naar mobiliteitsdienstverlening

In Nederland is pechhulp bijna zo vanzelfsprekend als water uit de kraan. De ANWB is er van oudsher voor de particuliere berijder, maar sinds de jaren ‘90 is ANWB ook in de grootzakelijke markt actief met pechhulp.