Auto huren Napels

Napels is een fraaie stad met een prachtige ligging aan de Baai van Napels, een stad die je gezien moet hebben! Gothe schreef het ook al: ‘Eerst Napels zien, dan sterven’. Ga je ook op vakantie naar deze indrukwekkende Zuid-Italiaanse stad? Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Napels voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in Napels

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tip: ontdek Napels met een huurauto

Napels behoort zonder twijfel tot één van de meest interessante steden van Europa. De stad kent een rijke geschiedenis, vele bezienswaardigheden en staat vooral bekend om de heerlijke gerechten uit de Napolitaanse keuken! Bezoek bijvoorbeeld het restaurantje waar de eerste pizza margarita ooit is gemaakt. Ook zijn er regelmatig indrukwekkende operavoorstellingen in theater San Carlo, wat zeker een bezoekje waard is. En in de stad kun je ook zeer goed winkelen en uitgaan! Van nachtclubs tot gezellige cafeetjes en terrasjes. Napels biedt voor ieder wat wils!

Waarom autohuur in Napels

Napels is een veelzijdige stad met veel bezienswaardigheden en mooie gebouwen. Om het échte Napels te ontdekken is een huurauto een goede uitkomst. Op deze manier heb je de vrijheid alle mooie plekjes binnen én buiten de stad te bezoeken!

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.