Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Napels

Napels is een stad vol culturele hoogtepunten en een smakelijke keuken. Een auto huren in Napels is een fijne manier om in deze Zuid-Italiaanse havenstad rond te kijken en biedt de vrijheid om de omgeving te zien. Zo bezoek je eenvoudig de archeologische vindplaats Pompeï en de machtige vulkaan Vesuvius. Bij de ANWB huur je tegen aantrekkelijke tarieven een auto. Neem als hoofdbestuurder wel een creditcard mee, want de verhuurder vraagt deze als waarborg.

Korting op autohuur Napels voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Napels

Napels

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto in en rond Napels

‘Napels zien en dan sterven’, zei de Duitse dichter Goethe ooit, waarmee hij wilde aangeven hoe mooi de stad was. Napels is wat minder gepolijst dan Florence of Venetië, maar is ook rijk aan cultureel erfgoed. Een auto huren in Napels gaat het makkelijkst op het vliegveld. Zo ben je snel in het hotel en in slechts tien minuten in het historisch centrum. De huurauto parkeer je veilig in een parkeergarage.

Het Centro Storico is één groot openluchtmuseum met monumentale gebouwen, barokke stadspaleizen en fraaie kerken waarmee het een plek op de Unesco Werelderfgoedlijst heeft verdiend. In het archeologisch museum bewonder je klassieke kunstschatten uit Pompeï. In de wijk Quartieri Spagnoli neem je een kijkje in het authentieke Napels, met steegjes waar de was hangt te drogen en de geur van Napolitaanse pizza je neus in komt.

Met een huurauto verlaat je de stad voor een bezoek aan de imposante Vesuvius. Vanuit een van de dorpen aan de voet van de vulkaan brengt een minibus je tot vlak onder de kraterrand. Ook het nabijgelegen Pompeï is makkelijk bereikbaar. Deze historische Romeinse plaats werd in het jaar 79 door een uitbarsting van de Vesuvius volledig bedolven onder vulkanische as. Ontsnappen aan de hectiek van Napels doe je ook door met de huurauto richting het zuidoosten te rijden, langs de weelderige Amalfikust vol kleurrijke dorpen die tegen de heuvels zijn gebouwd.