Auto huren Toronto

Toronto is een levendige en multiculturele stad, je vindt hier dan ook gezellige wijken als Little Italy, Chinatown en Greektown. Ga jij ook op stedentrip naar Toronto? Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Toronto voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in Toronto

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tips om te doen in Toronto

De stad Toronto ligt aan de oever van Lake Ontario, één van de vijf Grote Meren, en wordt omringd door parken, kreken en rivieren. Ook kun je er heel wat fantastische bouwwerken bewonderen, zoals het Casa Loma, Rogers Centre en de Toronto City Hall, één van de merkwaardigste stadhuizen ter wereld. Daarnaast zijn er een flink aantal indrukwekkende musea die je niet mag missen! Een voorbeeld hiervan is het Royal Ontario Museum. De verscheidenheid aan culturen zorgt voor een mix van internationale keukens, wat betekent dat je hier ook kunt genieten van veel verschillende maaltijden!

Waarom autohuur in Toronto

Toronto is prachtig en biedt veel bezienswaardigheden. Maar ook de omgeving is erg bijzonder. Denk aan de Niagara Falls, één van de meest wonderbaarlijke natuurfenomenen. Maar ook in de directe omgeving vind je erg veel natuurschoon. Wees zeker van een bezoekje aan alle mooie plekken in de omgeving en boek een huurauto in Toronto!

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.