Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Toronto

Voor een rondreis met cultuur en natuurschoon

Toronto, Canada’s grootste stad, is zeer geschikt voor een eerste kennismaking met het gastvrije Noord-Amerikaanse land. Door een auto te huren in Toronto zie je mooie plekken binnen en buiten de stad. In Toronto valt de imposante CN Tower op en ontdek je een smeltkroes aan culturen. De huurauto geeft je ook de vrijheid om een deel van Oost-Canada te verkennen, zoals het indrukwekkende merengebied op de grens met de Verenigde Staten. Bij de ANWB regel je een huurauto in Toronto tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Toronto voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Toronto

Toronto

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto Toronto en omgeving ontdekken

Een auto huren in Toronto doe je bij aankomst op het vliegveld. In twintig minuten ben je in de stad. Vanaf de 553 meter hoge CN Tower krijg je een goede indruk van hoe gigantisch deze metropool is. Ooit was deze zendmast het hoogste vrijstaande gebouw ter wereld, tot de Burj Khalifa in Dubai verrees.

Dat Toronto een stad met verschillende culturen is, zie je terug in de wijken Kensington Market en Chinatown. Hier worden de smaakpapillen getrakteerd op een mengelmoes van verschillende keukens. Het Distillery District vormt het bruisende uitgaansgebied van Toronto en valt op door de kleurrijke streetart. Kunstliefhebbers kunnen een heuse kunstwandeling maken door de stad en worden op hun wenken bediend in het Royal Ontario Museum, met veertig galeries vol collecties van vondsten vanuit de hele wereld.

Bijzonder is ook het ondergrondse winkelcentrum Toronto Eaton Centre met het 28 kilometer lange gangenstelsel PATH dat verschillende delen van Toronto met elkaar verbindt.

Met de huurauto neem je ook een kijkje buiten Toronto. De beroemde Niagarawatervallen liggen op een uur rijden. Andere prachtige natuurgebieden in de omgeving zijn het Thousand Islands bioreservaat in Lake Ontario en Algonquin Provincial Park, waar de zwarte beer zijn leefgebied heeft.