Auto huren Willemstad

Op het Caribisch eiland Curaçao is genoeg te zien en te beleven. Zeker in de hoofdstad Wllemstad waar je in de wijken Otrabanda en Punda een reis terug in de tijd kan maken met al zijn historische gebouwen. Je kan er heerlijk slenteren langs de Handelskade met sfeervolle terrasjes. En als je de stad uit wilt dan huur je een auto via ANWB en Sunny Cars.

Zoek een huurauto in Willemstad

10,- korting voor leden

Ontdek Willemstad met een huurauto

De Handelskade is een van de meest gefotografeerde plekken in Willemstad. De schitterende gekleurde in Hollandse koloniale sfeer gebouwde gevels zijn erg fotogeniek. Het mooiste uitzicht op de gekleurde gevels is vanaf de overkant bij restaurant de Gouverneur waar je heerlijk kunt lunchen of dineren. Op het water is in Willemstad ook veel te doen. Wat te denken van de enige drijvende houten brug ter wereld. De Koningin Emmabrug – de ‘pontjesbrug’ bestaat uit maar liefst 16 drijvende pontons. Ook een bezoek meer dan waard is de drijvende markt. De bootjes met alle verse waar, die overkomt uit Venezuela, liggen afgemeerd aan de kade.

Tot slot is een ritje over de Koningin Julianabrug een aanrader. Deze mooie gekleurde brug torent hoog boven de stad uit en is gebouwd om de Emmabrug te ontlasten. Wil je meer te weten komen over de geschiedenis dan is een bezoek aan het Maritiem Museum, waar meer dan 500 jaar maritieme geschiedenis van de zeeën rond om Curaçao ten toon is gesteld.

Waarom autohuur in Willemstad

Willemstad heeft een toerist veel te bieden, maar Curaçao biedt nog veel meer. Reden genoeg om met de huurauto erop uit te gaan! Wist je dat er grotten zijn op Curaçao met een geschiedenis de 1500 jaar terug gaat? De Hato Grotten hebben een oppervlakte van 4900 m2 met druipsteengrotten en waterpartijen. Er zijn muurschilderingen aangetroffen die stammen uit de tijd dat er Indianen woonden. Later werden de grotten gebruikt door gevluchte slaven. Er is ook een mooi Nationaal Park waar meerdere wandelroutes zijn uitgestippeld.

Het Christoffelpark biedt ook een safari toer en andere excursies. Als je na alle inspanningen lekker wilt ontspannen op het strand, ga dan eens naar Grote Knip het strand dat vooral bekend is bij de lokale bevolking. Verwacht geen strandtenten of luxe bedjes, maar vooral veel zand. Neem een koelbox mee en doe als de locals! En vergeet niet van het uitzicht te genieten als je van de parkeerplaats naar het strand loopt! Je ziet het, ook op Curaçao is een huurauto via ANWB en Sunny Cars onmisbaar.

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.