Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Milaan

Voor hippe stedentrip

Een auto huren in modestad Milaan, de tweede stad van Italië, is een comfortabele manier om hoogtepunten te zien als de Dom van Milaan en het wereldberoemde Scalatheater. De trendy boetieks vragen om shoppen, en in de restaurants in de sfeervolle wijk Navigli bestel je Milanese specialiteiten als gele risotto en ossobuco. Bij de ANWB huur je een auto tegen aantrekkelijke tarieven. Neem als hoofdbestuurder wel een creditcard mee, want die dient als waarborg.

Korting op autohuur Milaan voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Milaan

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op pad in en rond Milaan

Een auto huren in Milaan doe je bij aankomst op de luchthaven. Het vliegveld ligt een eindje buiten de stad, dus een huurauto is geen overbodige luxe. Onderweg geniet je van het uitgestrekte landschap van de Povlakte. In Milaan zijn voldoende parkeergarages in en buiten het centrum.

De belangrijkste bezienswaardigheid is de Duomo, een van de grootste rooms-katholieke kathedralen ter wereld die in gotische stijl is gebouwd. Vanaf het dakterras kijk je uit over Milaan. Vlakbij ligt het grootste en oudste operagebouw ter wereld: la Scala. De buitenkant is vrij sober, maar de zaal met vergulde loges is rijkelijk versierd. Ook bijzonder is de kerk Santa Maria delle Grazie. Dit is een belangrijk pelgrimsoord dankzij het beroemde fresco Het Laatste Avondmaal van Leonardo da Vinci.

Modeliefhebbers mogen Milaan niet verlaten zonder een kijkje te nemen in het Quadrilatero d’Ora, met boetieks van alle bekende Italiaanse couturiers, en de 19de-eeuwse winkelpassage Galleria Vittorio Emanuele. Als je als voetballiefhebber het voetbalstadion San Siro wilt zien, dan biedt de huurauto uitkomst. Het stadion is een kwartier rijden vanuit het centrum. Met de huurauto kun je ook op ontdekkingstocht buiten Milaan. Richting de grens met Zwitserland zoek je bij het glaciale Comomeer de rust op na het verlaten van de drukke stad. De middeleeuwse stad Bergamo ligt op een uur rijden.