Auto huren Milaan

De Italiaanse stad Milaan is de tweede stad van het land en één van de meest populaire stedentripbestemmingen van Italië. Om de stad en de omgeving te ontdekken is het boeken van een huurauto een goede uitkomst! Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Milaan voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in Milaan

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tip: ontdek Milaan met een huurauto

Milaan is de modehoofdstad van Italië en voor veel mensen betekent de stad dan ook maar één ding, winkelen! Wie goed kijkt, ziet dat de stad veel meer te bieden heeft. Milaan beschikt over veel musea, prachtige gebouwen en natuurlijk de indrukwekkende gotische domkerk. Wil je de drukte even ontwijken? Dan kun je terecht in het grote park Parco Sempione, dat zich in het noordwesten van de stad bevindt.

Waarom autohuur in Milaan

Milaan is een grote stad en ook de bezienswaardigheden liggen vaak ver uit elkaar. Een auto huren is dan ook een goede oplossing! Op deze manier kun je alle mooie plekjes van de stad zelf, maar ook daarbuiten ontdekken. In de omgeving van Milaan vind je vele attractieparken, van pretparken tot dierentuinen en van waterparadijzen tot miniatuurparken.

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.