Etalagebeeld fiets subhome winter

Alles over je (elektrische) fiets

Elektrische fiets kopen

Elektrische fiets kopen

Het kopen van een elektrische fiets is zo makkelijk nog niet. Wij leggen je uit waar je op moet letten, zodat je straks geen miskoop doet. 

Fietslease 2020: wat houdt de nieuwe regeling in?

2020 is het jaar van de zakelijke leasefiets. Maar, wat houdt de nieuwe regeling precies in? En moet je ook rekening houden met nadelen?

Nederland Fietsland

Wist je dat we in Nederland zo'n 15 miljard kilometer per jaar fietsen? Nederland is een echt fietsland! In aflevering 1 van Altijd Onderweg springen we daarom de fiets op. We kijken naar de problemen die de steeds drukker wordende fietspaden met zich meebrengen en fietsen mee met een ‘snelfietsroutemakelaar’.

Fietsdiefstal voorkomen

Fietsdiefstal voorkomen

Niets zo vervelend als een gestolen fiets. Wij geven tips om het fietsendieven zo lastig mogelijk te maken als ze jouw (elektrische) fiets op het oog hebben.

Elektrische fietsen

Een e-bike, is dat iets voor mij?

Een e-bike, is dat iets voor mij?

E-bikes zijn momenteel de meest verkochte soort fietsen. Je ziet ze overal: e-bakfietsen, elektrische stadfietsen speed bikes… maar is een e-bike ook wat voor jou?

Elektrische Fiets Vergelijker

Elektrische Fiets Vergelijker

Op zoek naar een elektrische fiets? Met onze Elektrische Fiets Vergelijker vind je de e-bike die bij jou past door gebuik te maken van handige zoekcriteria. 

Fietstests

Elektrische fietsen 2019

Elektrische fietsen 2019

De Kampioen heeft twintig e-bikes met middenmotor getest op remkracht, actieradius, stabiliteit en elektrische ondersteuning. Op welke fiets jij straks? 

18 schoolfietsen getest

18 schoolfietsen getest

Onze fietsspecialisten hebben 18 schoolfietsen onder de loep genomen. Ontdek welke fiets geschikt is voor een middelbare scholier. 

Altijd op de hoogte

2020: het jaar om zakelijk een fiets te leasen

2020: het jaar om zakelijk een fiets te leasen

Werknemers kunnen dan voor een paar euro in de maand een dure elektrische fiets leasen. We leggen je uit wat de nieuwe regeling inhoudt en geven de voor- en nadelen.

Vijf fietsroutes voor de winter

Vijf winterse fietsroutes

In de winter laat de natuur zich van een hele andere kant zien. Een goed moment voor een fijne fietstocht! Wij zochten vijf mooie gratis routes voor je uit.

Speciaal voor jou geselecteerd