Fiets elektrische fietsen in de herst

Alles over je (elektrische) fiets

Elektrische fiets kopen

Elektrische fiets kopen

Het kopen van een elektrische fiets is zo makkelijk nog niet. Wij leggen je uit waar je op moet letten, zodat je straks geen miskoop doet. 

Warm blijven op de fiets

Warm blijven op de fiets

Fietsen in de winter is heerlijk maar die kou en regen zijn niet altijd even prettig. Wij verzamelden de beste tips zodat je het nooit meer koud hebt tijdens het fietsen.

Fietsendragers 2019

Fietsen meenemen achter op de auto? Wij hebben verschillende fietsendragers voor je onder de loep genomen. Welke heeft jouw voorkeur?

Elektrische fietsen

Een e-bike, is dat iets voor mij?

Een e-bike, is dat iets voor mij?

E-bikes zijn momenteel de meest verkochte soort fietsen. Je ziet ze overal: e-bakfietsen, elektrische stadfietsen speed bikes… maar is een e-bike ook wat voor jou?

Elektrische Fiets Vergelijker

Elektrische Fiets Vergelijker

Op zoek naar een elektrische fiets? Met onze Elektrische Fiets Vergelijker vind je de e-bike die bij jou past door gebuik te maken van handige zoektcriteria. 

Fietstests

Elektrische fietsen 2019

Elektrische fietsen 2019

De Kampioen heeft twintig e-bikes met middenmotor getest op remkracht, actieradius, stabiliteit en elektrische ondersteuning. Op welke fiets jij straks? 

18 schoolfietsen getest

18 schoolfietsen getest

Onze fietsspecialisten hebben 18 schoolfietsen onder de loep genomen. Ontdek welke fiets geschikt is voor een middelbare scholier. 

Altijd op de hoogte

2020: het jaar om zakelijk een fiets te leasen

Fietsleaseplan 2020

2020 is hét jaar om zakelijk een fiets te leasen. Maar, hoe verhoudt het fietsleaseplan 2020 zich ten opzichte van 2019? We leggen je uit wat de nieuwe regeling inhoudt.

Minder fietsers gebruiken mobieltje

Minder fietsers gebruiken mobieltje

Uit onderzoek blijkt dat 36 procent van de Nederlanders tussen de 18 en 75 jaar al fietsend op zijn mobiel kijkt. Vorig jaar was dat ongeveer de helft (49 procent).

Speciaal voor jou geselecteerd