Fiets etalagebeeld Fietsen bij fietsenstalling

Fiets

Alles wat je wilt weten over fietsen. Je vindt het hier. Of je nu informatie zoekt over bijvoorbeeld het kopen van een elektrische fiets, het beveiligen van je fiets tegen diefstal of op zoek bent naar leuke fietsroutes: wij helpen je verder.

Elektrische fietsen

Elektrische fietsen

Elektrische fietsen worden steeds populairder. Heb jij er al eentje? Of ben je op zoek naar nieuwe e-bike? Wij geven je alle informatie die je nodig hebt.

Fietsaccu's

Fietsaccu's

Zoveel mogelijk fietskilometers maken zonder je fietsaccu bij te laden. Wij leggen je uit hoe en bieden hulp bij het kopen van een nieuwe fietsaccu.

Diefstal & Veiligheid

Diefstal & Veiligheid

Hoe beveilig je je fiets optimaal tegen diefstal? En hoe fiets je zo veilig mogelijk in het verkeer? Met onze tips fiets jij er veilig op los.

Niet-elektrische fietsen

Niet-elektrische fietsen

Fietsen heb je in allerlei soorten en maten, maar welke fiets is geschikt voor jou? Uitleg over onder andere gezinsfietsen en mountainbikes lees je hier. 

Fietsonderhoud

Fietsonderhoud

Een (elektrische) fiets is voor veel mensen een kostbaar bezit. Daarom helpen wij jou met de beste onderhoudstips om je fiets zo goed als nieuw te houden.

Elektrische Fiets Vergelijker

Elektrische Fiets Vergelijker

Op zoek naar een elektrische fiets? Met onze Elektrische Fiets Vergelijker vind je de e-bike die bij jou past door gebuik te maken van handige zoektcriteria. 

ANWB Fiets Lease

ANWB Fiets Lease

Geen dure aanschafkosten en onverwachte extra kosten. Wél zorgeloos fietsen op een gloednieuwe e-bike: dat is ANWB Fiets Lease.

Accessoires & Uitrusting

Accessoires & Uitrusting

Voordat je op de fiets stapt is een goede voorbereiding handig. Welke accessoires en uitrusting helpen jou je fietsplezier verder te vergroten?

ANWB Fietsverzekeringen

ANWB Fietsverzekeringen

De ANWB heeft verschillende fietsverzekeringen, speciaal voor jou op maat gemaakt. Zo heb je voor een scherpe prijs altijd een uitstekende dekking. 

Eropuit met de (elektrische) fiets

Fietsarrangementen

Fietsarrangementen

Zin om een paar dagen eropuit te trekken met de fiets? Of ga je liever op een korte fietsvakantie? Laat je inspireren en geniet van een compleet verzorgd arrangement. 

ANWB Fietspas

ANWB Fietspas

Met de ANWB-fietspas heb je altijd Wegenwacht Fiets Service, een gratis fietscheck voor je (elektrische) fiets en nog veel meer voordelen.

ANWB Fietsen-app

ANWB Fietsen-app

Met de ANWB Fietsen-app vind je gemakkelijk de mooiste fietstochten en fietsknooppunten bij jou in de buurt en kun je je eigen fietsroute maken.

Fietsroutes

Fietsroutes

Met onze fietsknooppuntenplanner, fietsroutes en routeplanner kun je zelf fietsroutes opzoeken en maken. Welke heeft jouw voorkeur?

Fietsen in Nederland

Fietsen in Nederland

In Nederland is het heerlijk fietsen. Met onze vele natuurgebieden is er voor ieder wat wils. Wat wordt jouw volgende fietstocht?

ANWB Gastvrij Pluspunten

ANWB Gastvrij Pluspunten

Toe aan een pauze tijdens je fietstocht? Bij onze Gastvrij Pluspunten kun je heerlijk even uitpuffen onder het genot van iets lekkers. 

Speciaal voor jou geselecteerd