Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren op La Palma

Voor een avontuurlijke natuurreis

Een auto huren op La Palma is de start van een avontuurlijke natuurreis over het ‘groene eiland’. La Palma is het meest noordwestelijk gelegen eiland van de Canarische Eilanden en een stuk minder toeristisch dan Gran Canaria en Tenerife. Hoofdstad Santa Cruz de la Palma heeft een prachtig historisch stadshart vol leuke terrassen waar je smult van de Spaanse keuken. Bij de ANWB huur je een auto tegen aantrekkelijke tarieven. Een auto huren op La Palma zonder creditcard is niet mogelijk.

Korting op autohuur La Palma voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in La Palma

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op ontdekkingstocht op La Palma

Een auto huren op La Palma geeft je de vrijheid om in je eigen tempo rond te reizen op het compacte eiland. Bij aankomst op de luchthaven huur je een auto waarmee je in tien minuten in de hoofdstad Santa Cruz de la Palma bent. Het stadshart bestaat uit smalle straten met koloniale panden. Het belangrijkste plein is Plaza de España, waar onder meer het 16de-eeuwse gemeentehuis staat.

Vlak bij de hoofdstad ligt in Las Nieves de kerk van de beschermheilige van La Palma; de Madonna van de Sneeuw. Deze 16de-eeuwse pelgrimskerk is van binnen rijkelijk versierd met een houten plafond in mudejarstijl, schilderijen, altaarbeelden en houtsnijwerk. Met een huurauto rijd je zo naar deze belangrijke plek voor de eilandbewoners.

Door op La Palma een auto te huren, geniet je ook optimaal van de natuur op het eiland. Niet voor niets luidt een andere bijnaam La Isla Bonita. Huur een 4x4 auto voor een bezoek aan natuurpark Caldera de Taburiente. Hier ligt de hoogste berg van La Palma, de Roque de los Muchachos van ruim 2400 meter. De oude krater heeft een omvang van 10 kilometer en creëert een landschap van ruige pieken en watervallen, waaronder de Cascada de Colores, die wordt omgeven door felgekleurde rotswanden.