Auto huren La Palma

La Palma is het meest westelijk gelegen eiland van de Canarische Eilanden. Het is ook het groenste eiland en je kan er veel natuurschoon zien. La Palma is niet te vergelijken met de bekendere eilanden qua massatoerisme. Naar La Palma ga je om te onthaasten. Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur La Palma voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in La Palma

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tips om te doen in La Palma

De hoofdstad van La Palma is Santa Cruz de la Palma en wordt ook La Palma genoemd in de volksmond. De eerste indruk is dat La Palma een moderne stad is. Maar als je het centrum inloopt zul je verbaasd staan over de smalle straatjes afgewisseld met schitterende pleintjes. Er zijn leuke terrasjes in het centrum en bij de boulevard, maar ze zijn minder aanwezig dan op de andere eilanden. Er zijn veel oude gebouwen en herenhuizen met fantastische details zoals plafondschilderingen of schitterende trappenhuizen. Het belangrijkste plein is Plaza de España, waar het gemeentehuis ligt en de ‘El Salvador’-kerk. Deze gebouwen stemmen uit de de 16e eeuw. Boven de stad ligt de kerk van de beschermheilige van het eiland: Nuestra Señora de las Nieves. In Santa Cruz de la Palma is dagelijks groenten- en fruitmarkten.

Waarom autohuur in La Palma

Het eiland La Palma biedt zoveel moois dat een auto onontbeerlijk is. Rij naar het prachtige Caldera de Taburiente en bezoek het natuurpark ‘Parque Nacional de la Caldera  de Taburiente. Je kan hier mooie wandelingen maken en je hebt een fantastisch uitzicht op de Roque de los Muchachos, de hoogste berg van het eiland. De caldera, is een oude krater van 10 kilometer doorsnee en er zijn zelfs wandelingen in de krater mogelijk. Een andere mooie plek is La Zarza. Hier heb je betoverend mooie laurierbossen.

Onderweg kom je de Nogales kloof tegen. Ook kan je de rotstekeningen bezoeken in het La Zarza park. Deze zijn gemaakt door de oorspronkelijke bewoners, de Benahorieten. Wil je naar een mooi strand? Ga dan naar Los Cancajos in het westen van La Palma. Het is een knusse badplaats met honderden meters vulkanisch strand. Ontdek alle mooie plekjes van La Palma met een huurauto via ANWB en Sunny Cars!

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.