Auto huren Athene

Athene is een levendige stad die vooral bekend staat om de overblijfselen uit de oudheid. Vele toeristen vinden ieder jaar weer hun weg naar deze prachtige stad. Ook op vakantie naar Athene? Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Athene voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in Athene

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tips om te doen in Athene

Athene barst van de cultuur en geschiedenis en je zal in de stad dan ook veel historische bezienswaardigheden tegenkomen. Denk hierbij aan indrukwekkende ruïnes, tempels en kathedralen. Bezoek bijvoorbeeld de orthodoxe bisschopskerk Mitrópolis en ervaar de levendigheid van het orthodoxe geloof. Ook kun je heerlijk winkelen, eten en drinken in de mooie straatjes die tot ’s avonds laat nog gezellig vol zijn.

Waarom autohuur in Athene

Athene is een schitterende stad waar erg veel te zien is. Geniet van de oudheid en de indrukwekkende bezienswaardigheden. Wil je de stad en de omgeving écht goed leren kennen? Boek dan een huurauto tegen aantrekkelijke tarieven!

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.