Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Turijn

Voor een stedentrip vol culturele hoogtepunten

Turijn, na Milaan de grootste stad van Noord-Italië, is een fraaie bestemming voor een stedentrip vol culturele hoogtepunten. Door een auto te huren in Turijn ontdek je de verschillende invloeden die in de stad zichtbaar zijn: van Romeins tot art nouveau en belangrijke attracties als de Lijkwade van Turijn en het Egyptisch museum. Met het comfort van een huurauto kun je ook rondkijken in de omgeving. De regio Piëmont staat bekend als gastronomisch paradijs, waar je bijvoorbeeld smult van witte truffels. Bij de ANWB huur je een auto tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Turijn voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Turijn

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto in en rond Turijn

Een auto huren in Turijn doe je bij aankomst op de luchthaven, op een half uur van de stad. In het centrum van Turijn zijn verschillende parkeergarages waar je de huurauto kwijt kunt. Het symbool van de stad is de spitse toren van Mole Antonelliana. Dit monumentale gebouw uit de 19de eeuw was ooit bedoeld als synagoge, maar huisvest nu een Italiaans filmmuseum. In de 15de-eeuwse kathedraal bewonder je de beroemde Lijkwade van Turijn met een beeltenis waarvan men zegt dat het Jezus is.

Het belangrijkste Romeinse monument is de stadspoort Porta Palatina, terwijl je in het koninklijk paleis van Turijn terugkeert naar de 16de eeuw, toen de hertogen van Savoye in het gebied de scepter zwaaiden. Het koninklijk paleis staat aan de Piazza Castello, waar je ook het middeleeuwse Palazzo Madama bezoekt. Hier is tegenwoordig een archeologisch museum gevestigd. Een van de mooiste musea in Turijn is het Egyptisch museum, waar je indrukwekkende vondsten bewondert, zoals het altaar van Isis. Autoliefhebbers bezoeken in Fiat-stad Turijn het nationale automuseum.

Wanneer je de hoogtepunten van Turijn hebt gezien, zoek je met de huurauto de rust op in nationaal park Gran Paradiso, op een uur van Turijn. Op een half uur bezoek je het immense jachtpaleis van Stupinigi.