Auto huren Turijn

Fiat heeft Turijn grootgemaakt, maar is allang niet meer de motor achter deze bruisende stad. Turijn ligt in het noordwesten van Italië en heeft lange geschiedenis. Maar Turijn is ook bekend om zijn lange overdekte winkelstraten. Ook is het een centrum voor moderne kunst en het is natuurlijk Italië, dus je kan er ook heerlijk eten en drinken. Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Turijn voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in Turijn

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tip: ontdek Turijn met een huurauto

Turijn biedt veel bezienswaardigheden! Ga om te beginnen een kijkje nemen in de Mole Antonelliana. De spitse toren op het monumentale gebouw is hét kenmerk van Turijn. Het was ooit bedoeld als synagoge, maar is nu het Museo Nazionale del Cinema: het filmmuseum. Het Palazzo Reale – het koninklijk paleis – is gebouwd rond de 16e eeuw en was de residentie van koninklijke Savoye familie. Dit paleis is sinds zijn bouw meerdere malen aangepast en gemoderniseerd door beroemde kunstenaars en architecten. Je kan het hele jaar door dit bijzonder paleis bewonderen. Iets dat ook onlosmakelijk met de stad verbonden is, is de lijkwade van Turijn. Het is een linnendoek met daarop de beeldtenis van Jezus Christus. De echtheid wordt betwist, maar het is zeker een bezoek waar. Het is te bewonderen in de kathedraal van Johannes de Doper – Duomo di Torino.

Waarom autohuur in Turijn?

Als je al onder de indruk was van het koninklijk paleis, dan moet je beslist de huurauto nemen en een kijkje nemen bij één van de ruim 21 palazzi, castelli en buitenverblijven van de Savoye familie. Als een kroon om Turijn liggen de buitenverblijven. Reggia di Venaria Reale is vermoedelijk gebouwd om te wedijveren met Versailles. Het is een enorm paleis met een nog veel grotere tuin. Het ligt tegen het dorpje Venaria aan, waar het tegen het einde van de dag heerlijk slenteren is. Een ander pareltje is de Castello di Agliè met zijn grote balzaal, een galerij met schilderijen en een bijzondere archeologische collectie. Heb je zin in iets heel anders? Ga dan raften of kajakken in Hidronica, een watersportcentrum in Valsesia. Er zijn ook programma’s voor kinderen. Geen zin in water? Je kan ook hiken of mountainbiken. Hoe mooi Turijn ook is, ook buiten de stad kan je veel beleven. Daarom huur je een auto via ANWB en Sunny Cars.

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.