Auto huren Ponta Delgada

De Azoren zijn een mooie vakantiebestemming die steeds populairder wordt. De grootste stad van de Azoren is Ponta Delgada en daar is ook het vliegveld. De meeste toeristen beginnen dus hun vakantie hier en om een top vakantie te hebben, moet je eigenlijk meteen een auto huren in Ponta Delgada.

Korting op autohuur Ponta Delgada voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in Ponta Delgada

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tips om te doen in Ponta Delgada

De Azoren zijn een mooie vakantiebestemming die steeds populairder wordt. De grootste stad van de Azoren is Ponta Delgada en daar is ook het vliegveld. De meeste toeristen beginnen dus hun vakantie hier en om een top vakantie te Ponta Delgada is de grootste stad en ligt op het eiland São Miguel. De stad is gesticht in 1522. Je vindt er prachtige oude huizen en gebouwen. Als je hier rondloopt dan proef je het rijke verleden. De haven van Ponta Delgada speelde een cruciale rol in de handel met de nieuwe wereld (Amerika). Ponta Delgada heeft veel bezienswaardigheden.

Breng een bezoek aan de prachtige kerk de Sao Sebastiao. Ga hier vooral kijken naar de prachtige entree en het hoge houten altaar. Een andere mooie bezienswaardigheid is het Carlos Machado museum. Het museum is gehuisvest in het voormalige klooster van Santo André. Deze fantastische locatie maakt dit tot een van de populairste plekken van de hoofdstad.  Je kan ook heerlijk flaneren langs de mooie zeepromenade. Je kan ook prima shoppen in Ponta Delgada in een van de vele gezellige winkelstraatjes.hebben, moet je eigenlijk meteen een auto huren in Ponta Delgada via ANWB en Sunny Cars.

Waarom autohuur in Ponta Delgada

Ponta Delgada ligt op één van de zeven eilanden van de Azoren, Sao Miguel. Op Sao Miguel is naast Ponta Delgada nog veel meer te doen. Doe daarom jezelf een plezier en regel een huurauto via ANWB en Sunny Cars. Met de auto kan je naar een van de prachtigste plekjes van Sao Miguel rijden: Ponta de Ferraria. Dit prachtige natuurgebied ligt op het westen van het eiland. Ponta de Ferraria staat bekend om zijn vulkanische activiteit en dan met name zijn warmwaterbronnen. Aan de kust is ook het zeewater lekker warm doordat de bronnen hier uitmonden.

Je ziet ook overal de stille getuigen van de eerdere uitbarstingen van de vulkaan. Want hoewel er wandelpaden zijn aangelegd raden we je aan toch goede schoenen te dragen want de rotsen kunnen scherp zijn! Ook buiten Ponta Delgada zijn er historische panden. Het Paleis van Sant’Ana is gebouwd in de 19e eeuw. Met zijn prachtige tuinen een echte aanrader op Sao Miguel. 

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.