Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Ponta Delgada

Voor een stedentrip op de Portugese Azoren

Door een auto te huren in Ponta Delgada op het eiland São Miguel maak je in je eigen tempo kennis met deze historische stad. In Ponta Delgada bewonder je onder meer de opvallende stadspoorten en een aantal fraaie kerken. Daarnaast heb je alle vrijheid om vanuit Ponta Delgada de rest van São Miguel te verkennen met de huurauto. Het eiland staat bekend om zijn schitterende vulkanische landschappen. Bij de ANWB huur je een auto tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Ponta Delgada voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Ponta Delgada

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto in en rond Ponta Delgada

Een auto huren in Ponta Delgada doe je bij aankomst op de luchthaven, dat vlak bij het centrum ligt. Je parkeert de huurauto in een van de ondergrondse garages in de stad.

Niet alleen de kleurige streetart valt op in het straatbeeld van Ponta Delgada, maar vooral ook de bijzondere architectuur. Typerend voor de stad zijn bijvoorbeeld de Portas da Cidade uit de 18de eeuw met drie bogen van zwarte en witte stenen. De gebouwen rondom zijn in dezelfde tinten geschilderd. Voor de stadspoorten ligt een fraai plein dat is aangelegd in een sierlijk mozaïek patroon.

Andere belangrijke bezienswaardigheden zijn het 16de-eeuwse fort van Sao Bras en de belangrijkste kerk van de stad: de Igreja Matriz de Sao Sebastiao. Langs de kust loopt de Avenue Dom Henrique met restaurants en terrassen. Je kunt vanuit Ponta Delgada ook op dolfijn- en walvissafari.

Van Ponta Delgada reis je met de huurauto in veertig minuten naar Sete Cicades. Dit is een indrukwekkend vulkanisch landschap met een immens kratermeer van 12 kilometer breed dat door een brug in tweeën wordt gesplitst. Furnas is een bijzonder dorp met veel geothermische activiteit, op drie kwartier rijden van Ponta Delgada. Hier kun je ontspannen in verschillende thermale baden.