Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Sevilla

Sevilla is de stad van de flamenco, heerlijke tapas, zinderende temperaturen en een prachtig historisch stadshart met verschillende bouwstijlen. Een auto huren in Sevilla is ideaal om alle hoogtepunten in de Andalusische hoofdstad te ontdekken. Ook biedt een huurauto je de vrijheid om de omgeving te zien. Bij de ANWB huur je tegen aantrekkelijke tarieven een auto.

Korting op autohuur Sevilla voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Sevilla

Sevilla

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto in en rond Sevilla

Een auto huren in Sevilla is een snelle manier om van het vliegveld naar het hotel te reizen. Het centrum van de stad ligt op een kwartier rijden. Veel bezienswaardigheden in Sevilla liggen in het historisch centrum, de voormalige Joodse wijk Santa Cruz. Parkeren kan hier lastig zijn. Een goede oplossing is om de huurauto in een parkeergarage te parkeren en met het openbaar vervoer door het stadshart te reizen.

Een van de hoogtepunten in het centrum is het Alcázar van Sevilla. Dit Koninklijk Paleis valt op door de mudejararchitectuur; een bouwstijl waarin christelijke en moslimtradities zijn verenigd. Ook de uitgestrekte tuinen zijn prachtig. Naast het paleis staat de kathedraal van Sevilla. Dit is het grootste gotische kerkgebouw ter wereld. Boven op de naastgelegen kerktoren Giralda wacht een prachtig uitzicht over de stad. Het Plaza de España wordt gezien als een van de mooiste pleinen ter wereld. Langs dit halvemaanvormige plein bewonder je fraai versierde bouwwerken in een typische Andalusische bouwstijl.

Met zijn cultuurschatten is Sevilla een fijne bestemming voor een stedentrip. Vanwege de goede ligging ten opzichte van andere mooie steden in de omgeving is het ook een prima uitvalsbasis voor een rondrit langs die plaatsen. Met de huurauto ben je er zo; Córdoba bijvoorbeeld ligt op anderhalf uur rijden. Het complete stadscentrum staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Granada, met het imposante Moorse paleis Alhambra, is vanaf Sevilla zo’n twee uur rijden. Strandliefhebbers zijn in een uur in de levendige badplaats Cádiz, het Havana van Europa.