Auto huren Palermo

Palermo is een heerlijke stad om te bezoeken. Steeds meer mensen vinden hun weg naar deze mooie Mediterraanse stad. Ook van plan een bezoekje aan Palermo te brengen? Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Palermo voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in Palermo

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tip: ontdek Palermo met een huurauto

Door het aangename klimaat kun je Palermo vrijwel het gehele jaar bezoeken. De stad beschikt over veel verschillende bezienswaardigheden en wat erg opvalt, zijn de uiteenlopende bouwstijlen die je hier tegenkomt. Aan het indrukwekkende Piazza della Vittoria zijn deze verschillende bezienswaardigheden te bewonderen. Ook kun je in de gezellige binnenstad genieten van heerlijk Siciliaans eten bij één van de sfeervolle restaurants. Ook is de stad zeer geschikt om uit te gaan en te winkelen!

Waarom autohuur in Palermo

Palermo is een zeer geschikte uitvalsbasis voor je verdere rondreis door Sicilië. In de omgeving zijn namelijk nog veel meer mooie plekken om te ontdekken! Boek een huurauto en bezoek eens een leuk plaatsje in de buurt. Denk aan het vissersplaatsje Cefalù of de levendige badplaats San Vito Lo Capo.

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.