Auto huren Spanje - All-in via de ANWB

Wil je een auto huren op Mallorca, Ibiza, de Canarische Eilanden of op het vasteland van Spanje? Steeds meer vakantiegangers die naar Spanje gaan, regelen een huurauto voor een paar dagen of zelfs gedurende de hele vakantie. Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven. Tel daarbij de Spaanse zon op, de heerlijke streekgerechten, de tapas en je moet wel tot de conclusie komen dat Spanje een prachtige mix voor een ieder is, van jong tot oud!

Korting op autohuur Spanje voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in Spanje

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent verzekerd van de beste verhuurders en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos huren!

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tip: ontdek Zuid-Spanje met een huurauto

Het Spaanse Andalusië in Zuid-Spanje is een populaire bestemming voor een fly-drive. Vlieg naar Málaga en haal daar je auto op. Rij vanaf daar naar prachtige steden als Ronda, Sevilla, Córdoba en Granada. In Granada vind je het bijzondere Moorse paleis het Alhambra. Beslist de moeite waard! Of bezoek de apen op de rots van Gibraltar. In Sevilla vind je bezienswaardigheden als de schitterende Santa Maria kathedraal met de Giralda, het Alcázar, het Casa de Pilatos en de schilderachtige wijk Santa Cruz. Tot slot van je vakantie rij je naar een van de kustplaatsen als Torremolinos of Fuengirola voor een paar dagen strand. Daarna breng je je huurauto eenvoudig weer terug bij de luchthaven van Málaga. Een vakantie als dit is prima zelf te regelen met vervoer, vliegtickets en losse overnachtingen.

Vrijheid, blijheid met een huurauto

Bezoek in Spanje het Prado Museum in Madrid. Dompel jezelf onder in de atmosfeer van het voetbalstadion Santiago de Barnabeu in Madrid of het Camp Nou in Barcelona. Geef je over aan een van de vele tapasrestaurants in Alicante. Geniet van zon en zee aan op Ibiza en ervaar het ultieme vakantiegevoel als je over de kronkelwegen langs de Spaanse kust rijdt.

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.