Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Spanje

Een uitgestrekte kustlijn met vele beroemde costa's, bruisende steden als Barcelona en Madrid en het klassieke Andalusië. Voor een onvergetelijke vakantie ben je in Spanje op de perfecte vakantiebestemming. Met een auto huren in Spanje bereik je authentieke bergdorpjes of ongerepte natuurparken die met het openbaar vervoer lastig te bereiken zijn. Via de ANWB regel je een auto huren in Spanje tegen een goedkoop tarief. Ook is het mogelijk om een auto te huren zonder creditcard.

Korting op autohuur Spanje voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Spanje

Spanje

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Verken het zonnige Spanje met een huurauto

Met zijn ligging aan zowel de Middellandse Zee als de Atlantische Oceaan en de 4900 kilometer lange kustlijn vormt Spanje al jaren een geliefde vakantiebestemming. Op het vaste land of de Balearen en de Canarische Eilanden vind je voldoende plek voor een ontspannen zonvakantie aan het strand. De hoofdwegen in Spanje zijn over het algemeen netjes onderhouden, waardoor het huren van een auto in Spanje een aantrekkelijke mogelijkheid is om het land te leren kennen.

Auto huren in Spanje tips

Een populaire bestemming om een auto te huren in Spanje is het Zuid-Spaanse Andalusië. Neem het vliegtuig naar Málaga en haal op het vliegveld je auto op. Vervolgens rijd je naar schitterende steden als Sevilla, Córdoba, Granada of Ronda. In Granada bezoek je het unieke Moorse Paleis Alhambra. In Sevilla zijn de kathedraal van Santa Maria met de toren Giralda, het koninklijk paleis in Moorse stijl Alcázar en de wijk Santa Cruz prachtige bezienswaardigheden. Dierenliefhebbers bewonderen de apen op de rots van Gibraltar.

Andere steden die een aanrader zijn, zijn de hoofdstad Madrid en de Catalaanse stad Barcelona. In Madrid is het Pradomuseum met klassieke kunst een aanrader. Voetballiefhebbers bezoeken het Santiago Barnabéu in Madrid of het Camp Nou in Barcelona. Geniet onderweg van het ultieme vakantiegevoel als je langs de Spaanse kust of over de kronkelwegen in het binnenland rijdt.