Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Amerika

voor de ultieme roadtrip

De Verenigde Staten zijn bij uitstek geschikt voor een roadtrip. Door de lange afstanden is een auto huren in Amerika een comfortabele manier om veel te zien. Van levendige steden tot de mooiste natuurgebieden. De VS hebben ruim zestig nationale parken die de schitterende natuur beschermen, waarvan de mooiste in het westen. Het noordoosten staat bekend om zijn schilderachtige kusten, terwijl je in het zuiden geniet van strand en entertainment. Een auto huren in de USA doe je bij de ANWB tegen aantrekkelijke tarieven. Een auto huren in Amerika doe je bij aankomst op de internationale luchthaven in een van de grote steden.

Korting op autohuur Amerika voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Amerika

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Auto huren in Amerika met tips voor bezienswaardigheden

Door een auto te huren in de VS in New York heb je de vrijheid om alle beroemde attracties te zien die de Big Apple populair maken. Andere mooie steden aan de oostkust zijn Philadelphia, de bakermat van de Amerikaanse onafhankelijkheid, en Washington, het politieke hart van Amerika. Het belangrijkste natuurspektakel aan deze kant van het land zijn de Niagarawatervallen.

In West-Amerika volg je de bekendste autoroute ter wereld: Route 66. Dit deel van de VS staat vooral bekend om de geweldige natuur, met als hoogtepunt de Grand Canyon. Andere fotogenieke nationale parken zijn Zion, Yellowstone en Yosemite. Aan bruisende steden is ook geen gebrek. Je bezoekt hier bijvoorbeeld de hoofdstad van de filmindustrie Los Angeles en gokstad Las Vegas. San Francisco, dat verrassend Europees aandoet met zijn architectuur en culturele diversiteit, is wellicht de mooiste stad.

In het zuiden van de VS komen zon, zee, strand, aangename temperaturen en Caribische invloeden samen, zeker wanneer je in Miami een auto huurt. Cultuurliefhebbers ontdekken het Art Deco District en de wijk Little Havana. Kun je geen genoeg krijgen van pretparken, dan moet je in Orlando een auto huren. Hier is ’s werelds grootste pretpark Walt Disney World. In nationaal park Everglades moet je uitkijken voor alligators.