Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Barcelona

De architecturale meesterwerken van Antoni Gaudí, het wereldberoemde voetbalstadion, de gotische wijk en de levendige winkelpromenade Ramblas: Barcelona is een geliefde bestemming voor een stedentrip. Door een auto te huren in Barcelona bezoek je eenvoudig alle hoogtepunten in en rond de Catalaanse hoofdstad. In Barcelona komen cultuur en strand samen, heerst een mediterraan klimaat en is de Catalaanse keuken alomtegenwoordig. Bij de ANWB huur je een auto tegen aantrekkelijke tarieven. Let op: een auto huren in Barcelona zonder creditcard is niet mogelijk.

Korting op autohuur Barcelona voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Barcelona

Barcelona

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto in en rondom Barcelona

Bij Barcelona denk je al snel aan de Sagrada Família, de bekendste kathedraal van Spanje. De eerste steen werd in 1882 gelegd en nog altijd is de kerk niet af. Je bezoekt de Sagrada Família en andere bezienswaardigheden in Barcelona makkelijk met de huurauto. De busterminal van Barcelona is een handige plek om te parkeren. Via de naastgelegen metro heb je direct toegang tot de hele stad.

In Barcelona herken je op veel plekken de fantasierijke bouwstijl van Gaudí. Zo ook in het sprookjesachtige Park Güell. Rode draad in dit stadspark is de bontgekleurde bank die dient als ontmoetingsplek. Voetballiefhebbers brengen een bezoek aan Camp Nou en het FC Barcelona museum terwijl fijnproevers een wandeling langs de ruim 1 kilometer lange winkelstraat Ramblas combineren met een bezoek aan de bekende versmarkt La Boquería.

Een auto huren in Barcelona geeft je ook de vrijheid om de stad te verlaten, bijvoorbeeld voor een strandbezoek. In een half uur bereik je de kustplaats Sitges, waar je galeries bezoekt en de keus hebt uit maar liefst zeventien verschillende stranden. Met de huurauto ben je in een uur bij Montserrat. Dit is volgens de overlevering de belangrijkste en meest mysterieuze berg van Catalonië. Op de ‘gezaagde berg’, die zo ongeveer uit het niets lijkt op te doemen, staan het heiligdom en het Benedictijnse klooster van Montserrat.