Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Cagliari

Voor een stedentrip op Sardinië

Cagliari, de hoofdstad van Sardinië, is een mooie bestemming voor een stedentrip op dit prachtige Italiaanse eiland. Door een auto te huren in Cagliari heb je niet alleen de vrijheid om deze fraaie stad te ontdekken, maar kun je ook een kijkje nemen bij andere bezienswaardigheden in het zuiden van Sardinië. In de stad bewonder je het historische centrum en de hoogste toren van de stad. Daarbuiten wachten onder meer de prehistorische bouwwerken bij Su Nuraxi di Barumini. Bij de ANWB huur je een auto in Cagliari tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Cagliari voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Cagliari

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto in en rond Cagliari

Een auto huren in Cagliari doe je bij aankomst op de luchthaven, op slechts tien minuten van het centrum. In de stad zijn voldoende mogelijkheden om de huurauto te parkeren. Het oudste deel van Cagliari staat bekend als Castello of quartiere di Cagliari. In het middeleeuwse hart bewonder je onder meer de 13de-eeuwse kathedraal met romaanse en barokke elementen. Boven op de hoogste toren van Cagliari, Torre di San Pancrazio, wacht een prachtig uitzicht over de stad. Dat geldt ook voor een van de meest herkenbare monumenten in de stad: het 19de-eeuwse bastion van Saint Remy, dat uitkijkt over zee.

Een andere belangrijke bezienswaardigheid in het centrum is het goed bewaarde Romeinse amfitheater, terwijl je in het archeologisch museum collecties uit verschillende periodes ontdekt. Een mooi rustpunt in Cagliari is de botanische tuin bij de universiteit. Op een oppervlakte van 5 hectare groeien mediterrane bomen en planten, cactussen en geneeskrachtige planten en kruiden. Op de grootste overdekte markt van Italië, de San Benedetto Municipal Market, koop je verse producten.

Dankzij de huurauto kun je ook buiten Cagliari rondkijken. Je reist in drie kwartier van de stad naar het bijzondere archeologische complex van Su Nuraxi di Barumini. Hier bewonder je de overblijfselen van de verdedigingsstructuur die is gebouwd door het prehistorische nuraghevolk. Een mustsee.