Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Nice

Een auto huren in Nice is ideaal voor een stedentrip met als eerste stop deze mondaine badplaats aan de Franse Rivièra. Je bezoekt in je eigen tempo alle populaire trekpleisters en culturele hoogtepunten en geniet van de schilderachtige Middellandse Zeekust, het klimaat en de lokale keuken. Een huurauto geeft je ook de vrijheid om mooie plekken buiten de stad op te zoeken. Bij de ANWB huur je een auto in Nice tegen aantrekkelijke tarieven. Vergeet als hoofdbestuurder niet om een creditcard mee te nemen, want die vraagt de verhuurder als waarborg.

Korting op autohuur Nice voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Nice

Nice

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto naar Nice en andere badplaatsen

Nice is de meest toeristische plaats aan de Côte d’Azur. Op veel plekken in de stad kun je de huurauto kwijt. De beste optie is om de huurauto te parkeren in een van de parkeergarages.

Nice staat bekend om zijn Promenade des Anglais langs het strand, dé plek waar locals en toeristen komen om te zien en gezien te worden. Naast leuke boetieks zijn hier tal van restaurants waar je op een zonnig terras geniet van het beroemdste gerecht van Nice, een salade Niçoise. Langs de boulevard liggen monumentale panden in de stijl van de belle époque, waarvan het beroemde Hotel Négresco het beste voorbeeld is.

In stadspark Jardin Albert I ontsnap je aan de drukte en anders bezoek je een van de musea die Nice rijk is. Vooral het Matisse Museum is populair, vanwege de omvangrijke collectie kunstwerken van deze befaamde Franse schilder. Ten noorden van de stad ligt het archeologisch museum met opgravingen van drie Romeinse badcomplexen en een amfitheater.

Een auto huren in Nice is ook een goede optie wanneer je andere beroemde badplaatsen aan de Franse Rivièra wilt bezoeken. Binnen een half uur wandel je rond in het glamoureuze Cannes en ook de charmante dwergstaat Monaco is met de huurauto goed bereikbaar vanuit Nice. Het betoverend mooie natuurpark Calanques op zo’n twee uur rijden is ideaal voor een mooie maar enerverende wandeling. Je auto zet je neer in Les Baumettes of in Luminy en eenmaal aangekomen kies je een van de gemarkeerde wandelpaden. Prachtige vergezichten over zee gegarandeerd.