Auto huren

Auto huren

Een auto huren wordt steeds aantrekkelijker. Reserveren is bij ons zo geregeld en geheel vrijblijvend.

ANWB Autoverhuur

Autoverhuur

Een auto huren wordt steeds aantrekkelijker. Reserveren is zo gedaan en bovendien ben je verzekerd van een goed onderhouden auto. Huur een auto voor een weekendje weg met vrienden of ga op vakantie met een net wat grotere auto. Het is zo geregeld.

Huur een auto

Een auto huren is handig voor die momenten waarop je geen beschikking hebt over een auto of wanneer je eigen auto net wat te klein is. Ook voor eigenaren van een elektrische auto is een huurauto uitermate geschikt. In Nederland is het netwerk aan oplaadpunten gegroeid, maar dat geldt helaas nog niet voor alle landen in de Europese Unie. Een huurauto kan uitkomst bieden.

ANWB Autoverhuur

Met ruime keuze uit verschillende type auto’s van onze partner Hertz ben jij altijd voorzien van een goed onderhouden en veilige auto voor een vaste prijs. Bij ons kun je een ongelimiteerd aantal kilometers rijden zonder extra kosten zolang je de huurauto maar ophaalt en inlevert bij één van de Hertz locaties in Nederland. Daarnaast ben jij uiteraard verzekerd van 24/7 pechhulp binnen de Europese Unie en ben je standaard verzekerd tegen schade en diefstal met € 0,- eigen risico!

Lees meer over ANWB Autoverhuur

Met een huurauto op vakantie

Met een huurauto op vakantie

Wat als de vakantie wél voor de deur staat, maar een betrouwbare of ruime auto niet? Je kunt natuurlijk vliegtickets boeken, maar heb je wel eens aan een huurauto gedacht?

Verborgen kosten met een huurauto

Verborgen kosten met een huurauto

Wie wel eens een auto heeft gehuurd kent het: met aantrekkelijke huurprijzen wordt je gelokt, maar eenmaal ter plaatste blijkt dat je voor een hele hoop zaken moet bijbetalen. Waar moet je op letten?

7 redenen om een auto te huren

7 redenen om een auto te huren

In de meeste gevallen kun je prima uit de voeten met je eigen auto, maar er zijn van die gelegenheden dat een huurauto uitkomst kan bieden.