Auto huren

Auto huren

Een auto huren in Nederland of een huurauto voor op je vakantiebestemming?

Bekijk het aanbod

Auto huren

Voor iedere gelegenheid is een auto te huur

Een auto huren kan een interessante optie als je zelf geen auto hebt en er toch af en toe eentje nodig hebt. Als je wel een auto hebt, kan een huurauto uitkomst bieden voor de momenten waarop je meer (laad)ruimte nodig hebt en/of juist wat meer comfort en luxe nodig hebt voor een langere rit, bijvoorbeeld voor op vakantie. Hier lees je alles over autoverhuur.

Autoverhuur via ANWB

Ook bij ANWB kun je terecht voor een huurauto. Via onze partners kun je in Nederland en in het buitenland een auto huren tegen scherpe all-in huurtarieven. Je huurt een auto inclusief de benodigde verzekeringen, er is geen eigen risico en een extra bestuurder van de huurauto is toegestaan. Maak hier de keuze voor huren in Nederland of in het buitenland.

Huur een auto

Auto huren in of vanuit Nederland

Auto huren in of vanuit Nederland

Wil je een auto huren in Nederland of met de huurauto vanuit Nederland vertrekken? Bij onze partner Hertz Autoverhuur heb je een huurauto voor een vaste lage prijs.

Auto huren in het buitenland

Auto huren in het buitenland

Ga je met het vliegtuig op vakantie en heb je vanaf de luchthaven een huurauto nodig? Via de ANWB huur je met Sunny Cars een auto tegen aantrekkelijke tarieven.

Lees meer over een auto huren

Goedkoop auto huren?

Goedkoop auto huren?

Let goed op bij autoverhuur tegen lage huurtarieven. Dit zijn de meest voorkomende verborgen kosten van autohuur.

Auto huren kilometervrij

Auto huren kilometervrij

Veel verhuurbedrijven hanteren een beperkt aantal kilometer per huurdag. Kilometervrij huren is uiteindelijk vaak voordeliger.