Auto huren

Auto huren

Vertrouwd huren, zonder verrassingen

Auto huren

Vertrouwd huren met Ledenvoordeel

Een auto huren kan een interessante optie als je zelf geen auto hebt en er toch af en toe eentje nodig hebt. Als je wel een auto hebt, kan een huurauto uitkomst bieden voor de momenten waarop je meer (laad)ruimte nodig hebt en/of juist wat meer comfort en luxe nodig hebt voor een langere rit, bijvoorbeeld voor op vakantie. Hier lees je alles over autoverhuur.

Autoverhuur via ANWB

Ook bij ANWB kun je terecht voor een huurauto. Via onze partners kun je in Nederland en in het buitenland een auto huren met Ledenvoordeel tegen scherpe all-in huurtarieven. Je huurt een auto inclusief de benodigde verzekeringen, er is geen eigen risico en je kunt jouw reservering gratis wijzigen of annuleren. Maak hier de keuze voor huren in Nederland of in het buitenland.

Zorgeloos een huurauto boeken

Huur je een auto in of vanuit Nederland, dan kun je als ANWB-lid altijd kosteloos wijzigen of annuleren. Ook als je huurt in het buitenland, dan kun je de reservering altijd gratis wijzigen. En neem je de Flexservice dan kun je tot 4 uur voor aanvang zonder kosten annuleren.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard, zodat je kunt aantonen dat je in staat bent om te betalen. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt. De pincode van je creditcard deel je niet, maar is wel belangrijk om te weten voor jezelf.

Huur een auto

Auto huren in of vanuit Nederland

Auto huren in of vanuit Nederland

Wil je een auto huren in Nederland of met de huurauto vanuit Nederland vertrekken? Als ANWB-lid huur je een auto bij onze partner Hertz voor een scherpe all-in prijs.

Auto huren in het buitenland

Auto huren in het buitenland

Ga je met het vliegtuig op vakantie en heb je vanaf de luchthaven een huurauto nodig? Via de ANWB huur je met Sunny Cars een auto tegen aantrekkelijke tarieven. 

Lees meer over een auto huren

Goedkoop auto huren?

Goedkoop auto huren?

Let goed op bij autoverhuur tegen lage huurtarieven. Dit zijn de meest voorkomende verborgen kosten van autohuur.

Auto huren kilometervrij

Auto huren kilometervrij

Veel verhuurbedrijven hanteren een beperkt aantal kilometer per huurdag. Kilometervrij huren is uiteindelijk vaak voordeliger.