Auto huren Keflavik

Keflavik is vooral bekend als internationale luchthaven van IJsland. Veel mensen rijden dan meteen door en dat is jammer, want Keflavik heeft veel moois te bieden. Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Keflavik voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in Keflavik

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tips om te doen in Keflavik

Keflavik is vergroeid met Njardvik en vormen samen de gemeente Reykjanesbaer. Let op want op de kaart wordt Keflavik vaak aangeduid als Reykjanesbaer! Net buiten Keflavik aan de kust ligt het museum Vikingworld. Hier zijn vijf exposities over Vikingen en het Vikingtijdperk. Ook is er een exacte replica van een Vikingschip. Vanuit het café heb je een schitterend uitzicht over de Atlantische oceaan.

In 2013 werd een oude watertoren middenin Keflavik door een groep kunstenaars onder handen genomen. De saaie witte watertoren is omgetoverd in een zeer kleurrijk kunstwerk met een omtrek van 36 meter! Ben je begin september in Keflavik? Dan wordt het nights of lights festival gehouden waarmee het einde van de zomer wordt gevierd met 4 dagen vol concerten, shows, kunst en een kinderprogramma!

Waarom autohuur in Keflavik

Keflavik is voor de meeste mensen de aankomstplaats in IJsland. En omdat er zoveel meer te zien is in IJsland is het slim om op het vliegveld meteen een auto te huren via ANWB en Sunny Cars. Na Keflavik is de logische eerste stop Reykjavik. De dynamische hoofdstad van IJsland heeft toeristen veel te bieden. Er zijn veel musea. Een trekpleister is de Hallgrimskirkja kerk met een orgel met maar liefst 5275 pijpen. In de Haukadalur vallei ligt de bekendste geiser van IJsland, de Geysir.

En je hebt IJsland niet gezien als je de Westman eilanden niet bezocht hebt. Heimaey, het grootste eiland, is bewoond en de huizen zijn met veel precisie op de steile rotsen zijn gebouwd. De eilanden zijn het thuis van veel papagaaiduikers. Op IJsland zijn bij Gullfoss fantastische watervallen te bewonderen. De kloof waar het water invalt is 70 meter diep, 20 meter breed en 2,5 kilometer land. Met je huurauto kan je het hele eiland over en dat is absoluut de moeite waard.

Populaire bestemmingen om een auto te huren in IJsland

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.