Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Private lease

Private lease is een goed alternatief voor een auto kopen. Je leaset een nieuwe auto of occasion privé, tegen een vast bedrag per maand.

Private lease bij ANWB 

Private lease

Privé een auto leasen voor een vast maandbedrag

Private Lease is een nieuwe auto of occasion leasen voor een vast bedrag per maand. In veel gevallen ben je met private lease in vergelijking tot kopen zelfs goedkoper uit. Wat private lease precies is en hoe het kan dat je met leasen voordeliger uit bent? Lees hier alles over het private leasen van een auto en ontdek of leasen ook wat voor jou is.

ANWB Private Lease

Ook bij de ANWB kun je terecht voor het privé leasen van je nieuwe auto of occasion. ANWB Private Lease biedt altijd een ruime keuze uit verschillende auto’s met goede aanbiedingen. Private lease via de ANWB is inclusief behoud en opbouw van schadevrije jaren, heldere contractvoorwaarden, flexibele kilometerbundels en uiteraard met de vertrouwde Wegenwacht Service.

Private Lease occasion 

In plaats van een nieuwe auto kun je ook een gebruikte auto private leasen, maar is privé leasen van een occasion wel zo interessant?

Private lease goedkoper 

Private lease is vaak goedkoper dan zelf een auto kopen. Hoe kan het dat privé leasen voordeliger is? Daar zijn 6 redenen voor.

Kopen en leasen vergelijken 

Vergelijk zelf private lease met het kopen van een nieuwe auto of een occasion. En bepaal zo of je met leasen voordeliger uit bent.

Private lease aanbiedingen 

Bij private lease acties wordt gestunt met de prijs, maar de leasevoorwaarden zijn net zo belangrijk. Waar let je op bij een private lease aanbieding?

Wat is private lease? 

Particulier een auto leasen is steeds meer in opkomst. Maar wat is private lease precies, wat kost het en wat zijn de voor- en nadelen?

Vanaf329,-p.m.
Private lease van ANWB 

Zorgeloos autorijden voor een vast bedrag per maand. Nu als aanbieding de Renault Clio.

Wegenwacht Service uitbreiden 

Al Wegenwacht lid? Breid je Wegenwacht pakket eenvoudig uit voor nog meer gemoedsrust en dekking.

Auto verkopen? 

Je auto verkopen zonder ongemakkelijke onderhandelingen? Ontvang gratis een gegarandeerde prijs voor je auto.

Shop auto-artikelen 

Van poetsmiddelen tot fietsendrager en veiligheidshesje tot zonnescherm en meer! Shop hier alles voor in en op je auto!