Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto verkopen

Ben je van plan om je auto te verkopen? Wij leggen in 5 stappen uit hoe je dit doet.

Ga naar stap 1 

Een auto verkopen

ANWB helpt met een 5-stappenplan om je auto te verkopen. Je kunt natuurlijk ook via de ANWB Verkoopservice je auto verkopen.

Kies voor gemak

Bij de ANWB Verkoopservice krijg je een gegarandeerde prijs en is je auto binnen 1 dag verkocht. Zonder gedoe wordt alles voor je geregeld.

Autowaarde berekenen

Wat is je auto op dit moment waard? We helpen je om snel achter de waarde bij koop of verkoop, de dagwaarde en de meeneemprijs van een (personen)auto te komen.

Bereken de waarde van je auto

In 5 stappen je auto verkopen

1. Verkoopkanaal kiezen 

Verkoop je je auto zelf of ruil je hem liever in bij de dealer? En wist je dat je ook online, bijvoorbeeld via de ANWB Verkoopservice je auto kunt verkopen?

2. Verkoopprijs bepalen 

Om je auto te verkopen is het belangrijk te weten wat hij waard is. Maar hoe bepaal je de vraagprijs? Er zijn verschillende manieren om hierachter te komen.

3. Bezichtiging en proefrit 

Je hebt je auto te koop gezet, maar hoe ga je om met potentiële kopers? Wat doe je als iemand een proefrit wil maken? En welke verplichtingen heb je als verkoper?

4. Verkoop sluiten 

Het is zover, jij en de koper zijn het eens over de prijs en de voorwaarden. Tijd om de koop vast te leggen in een koopovereenkomst.

5. Overdracht van de auto 

De verkoop is rond. De auto moet nu nog officieel van eigenaar wisselen. Hoe gaat dat in zijn werk? En hoe regel je de betaling?

Nu10%korting
De beste pechhulp, altijd dichtbij 

We doen er alles aan je zo snel mogelijk in eigen auto weer op weg te helpen.

Je auto verzekeren 

Met een ANWB Autoverzekering ben je altijd verzekerd van de beste hulp bij een botsing of andere autoschade. Zo kun jij zonder zorgen de weg op.

Auto verkopen? 

Je auto verkopen zonder ongemakkelijke onderhandelingen? Ontvang gratis een gegarandeerde prijs voor je auto.

Vanaf359,-p.m.
Private lease van ANWB 

Zorgeloos autorijden voor een vast bedrag per maand. Nu als aanbieding de Nissan Juke.