Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Montpellier

Voor een Zuid-Franse stedentrip

Met een fraaie ligging aan de Zuid-Franse kust is Montpellier ideaal voor een stedentrip met strand en cultuur. Door een auto te huren in Montpellier maak je kennis met een echte studentenstad vol gezellige terrassen en uitgaansgelegenheden. Het historisch centrum is rijk aan monumentale gebouwen, zoals de kathedraal en Arc de Triomphe. Met de vrijheid van een huurauto bezoek je ook prachtige natuurgebieden en mooie steden in de omgeving van Montpellier. Bij de ANWB huur je een auto tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Montpellier voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Montpellier

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op pad in en rond Montpellier

Een auto huren in Montpellier doe je bij aankomst op het vliegveld, op een half uur ten zuidoosten van de stad. Met een huurauto kun je op een snelle manier Montpellier bereiken en parkeren in een van de parkeergarages.

In La Vieille Ville staan diverse historische gebouwen die dit oude stadscentrum van Montpellier aanzien geven, zoals de oudste medische school van Europa en de Mikvé, een Joods ritueel badhuis uit de 12de eeuw. Ook de 14de-eeuwse gotische kathedraal in het hart van de stad is prachtig. Ook valt de 17de-eeuwse Arc de Triomphe op. Deze triomfboog ligt aan de promenade van Peyrou, een van de levendige pleinen in de stad. Een ander mooi plein is Place de la Comédie, met als blikvanger het operagebouw. Montpellier heeft zo’n honderd parken en tuinen. Een van de mooiste is de Jardin des Plantes. Deze botanische tuin werd in de 16de eeuw aangelegd en is daarmee een van de oudste van Frankrijk.

Heb je alle mooie plekken van Montpellier gezien, neem met de huurauto dan een kijkje buiten de stad. Het beschermde moerasgebied Camargue met zijn wilde paarden en flamingo’s ligt op een uur rijden. In Nîmes bewonder je Romeinse overblijfselen. Verder is de Provençaalse pausenstad Avignon met de huurauto goed bereikbaar.