Auto huren Montpellier

Montpellier heeft een prachtige ligging aan de Middellandse Zee. Wat de stad zo bijzonder maakt is het levendige en dynamische karakter, het wordt niet voor niets het kleine Parijs genoemd! Ook op vakantie naar Montpellier? Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Montpellier voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in Montpellier

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tips om te doen in Montpellier

De stad is zeer geschikt voor liefhebbers van de zon en de mediterrane cultuur. Het historische stadscentrum kent vele smalle straatjes met sfeervolle winkeltjes en veel bezienswaardigheden. Het centrum van de stad heet Place de la Comédie, waar regelmatig interessante straatartiesten en muzikanten te vinden zijn. Breng ook een bezoek aan het zeeaquarium Mare Nostrum, of ga langs het Parc Zoologique, een enorme dierentuin waarin je jezelf in de jungle bevindt. Een bezoek aan deze prachtige stad is zeker de moeite waard!

Waarom autohuur in Montpellier

Montpellier is een zeer veelzijdige en bruisende stad waar iedere toerist zijn hart kan ophalen. Geniet van alle mooie plekken en bezienswaardigheden waar de stad over beschikt. Wil je er zeker van zijn dat je niets van deze prachtige stad mist? Regel dan vooraf je huurauto, gemakkelijk via ANWB en Sunny Cars!

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.