Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Orlando

Voor een vakantie vol entertainment

Orlando, de op twee na grootste stad in de Amerikaanse staat Florida, staat bekend als pretparkenhoofdstad van de wereld. Een auto huren in Orlando staat dan ook garant voor een avontuur vol entertainment. Het grootste attractiepark ter wereld ligt er: Walt Disney World. Met het gemak van een huurauto ben je ook zo buiten de stad. Florida heeft een afwisselende natuur van bosrijke gebieden, meren en parelwitte stranden. Bij de ANWB regel je een huurauto in Orlando tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Orlando voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Orlando

Orlando

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto Orlando en omgeving ontdekken

Een auto huren in Orlando doe je bij aankomst op het vliegveld. De luchthaven ligt op twintig minuten rijden van het centrum en ook Disney World is goed bereikbaar. Met een oppervlakte van 101 vierkante kilometer is dit legendarische attractiepark net iets groter dan de stad Utrecht. Disney World bestaat uit vier themaparken, twee waterparken, talloze hotels en een winkelgebied.

Winkelen kan sowieso goed in Orlando, want er zijn enorme winkelcentra en outlets. International Drive is de bekendste winkelstraat. Als je op het gebied van vermaak en pretparken meer wilt zien dan Disney World, dan zijn er nog tal van andere amusementsparken. In Universal Studios wacht onder meer The Wizarding World of Harry Potter, terwijl durfals in Gatorland ziplinen tussen de alligators.

Het voordeel van een huurauto is dat je de drukte van Orlando eenvoudig achter je laat en inruilt voor de prachtige natuur die Florida rijk is. Op een uur rijden ligt Silver River State Park, waar tal van wilde dieren leven, waaronder schildpadden, slangen en apen. Bijzonder is ook Ocala National Forest vol dennenbossen, moerassen en cipressen. Dit beschermde natuurgebied ligt op een uur rijden van de stad.