Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren Sardinië

Een auto huren op Sardinië is een geweldige manier om het eiland te verkennen. Neem de huurauto en ga op zoek naar de prachtige stranden, mooie steden en dorpjes en ruige bergen bezaaid met overblijfselen uit het verleden. Het eiland is erg goed met de auto te verkennen. Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Sardinië voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto op Sardinië

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tip: ontdek Sardinië met een huurauto

Op een afstand van ongeveer 200 kilometer van het vasteland van Italië ligt het eiland Sardinië gelegen in de Middellandse zee. Het eiland is bijna net zo groot als Nederland en heeft ongeveer 2.000 kilometer aan kustlijn. Sardinië is overwegend heuvelachtig en soms bergachtig met als letterlijke hoogtepunt de 1800 meter hoge Punta la Marmora. 

Ontdek cultuur en meer met een huurauto

Een auto huren op Sardinië is een geweldige manier om het eiland te verkennen. Neem de huurauto en ga op zoek naar de prachtige stranden, mooie steden en dorpjes en ruige bergen bezaaid met overblijfselen uit het verleden. Bezoek bijvoorbeeld de mooie haven en het prachtige stadhuis van Cagliari, de hoofdstad en tevens universiteitsstad van het eiland. Ben je meer op zoek naar zon, zee en strand? Bezoek dan het noorden van het eiland. Hier ligt Costa Smeralda met haar mooie stranden. De Costa Smeralda wordt ook wel de “goudkust” genoemd vanwege de vele kapitale villa’s en de mooie jachthaven. Het kan hier zo nu en dan druk zijn, maar omdat de stranden verspreid liggen over meer dan 80 baaien is er plaats voor iedereen.

De waarschijnlijk mooiste bezienswaardigheid van het eiland ligt ten westen van de stad Alghero. De grotten van Neptunes zijn indrukwekkend door de enorme hoeveelheid stalactieten en stalagmieten in de meest bijzondere vormen.

Waarom een auto huren in Sardinië

Genieten en zoveel mogelijk zien? Met een huurauto heb je pas écht vakantie! Een auto huren op Sardinië is helemaal all-inclusive dankzij onze partner Sunny Cars. Géén extra toeslagen, geen verrassingen en alle verzekeringen zijn inclusief.