Accessoires etalagebeeld Moeder en zoon op fiets neuzen tegen elkaar

Fietsaccessoires & Uitrusting

Voordat je op de fiets stapt is een goede voorbereiding handig. Wat neem je allemaal mee en welke producten zijn het beste? Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt.

Fietsendrager

Fietsendrager

Fietsendrager kopen: waar moet je rekening mee houden? Wij leggen het je uit en geven je tips hoe je je fietsdrager bevestigt op je auto.

Fietstas, - krat en -mand

Fietstas, - krat en -mand

Fietstas, fietsmand of fietskrat kopen? Wij leggen uit wat de verschillen zijn en hoe je jouw tas, mand of krat kunt bevestigen op je (elektrische) fiets.

Fietshelm

Fietshelm

Een fietsongeluk kan zo gebeuren en een fietshelm is dan geen overbodige luxe. Wij geven je daarom graag tips over het kopen en dragen van een (kinder) fietshelm. 

Fietsverlichting

Fietsverlichting

Bij deelname aan het verkeer is het belangrijk dat je goed zichtbaar bent. Lees snel verder hoe jij als fietser niet meer over het hoofd gezien wordt. 

Fietsslot

Fietsslot

Met een goed fietsslot maak je het fietsendieven lastig. Wij leggen je uit waar je op moet letten bij het kopen van een goedgekeurd fietsslot.

Testoverzicht

Testoverzicht

Wij testen regelmatig (elektrische) fietsen, fietsaccessoires en fietsuitrusting. Met welke test voorkom jij straks een miskoop?

Speciaal voor jou geselecteerd