Accessoires etalagebeeld Moeder en zoon op fiets neuzen tegen elkaar

Fietsaccessoires & Uitrusting

Voordat je op de fiets stapt is een goede voorbereiding handig. Wat neem je allemaal mee en welke producten zijn het beste? Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt.

Fietsendrager

Fietsendrager

Fietsendrager kopen: waar moet je rekening mee houden? Wij leggen het je uit en geven je tips hoe je je fietsdrager bevestigt op je auto.

Fietsstoeltje

Fietsstoeltje

Ben je van plan een kinderzitje voor op een fiets te kopen of ben je op zoek naar meer informatie over fietsstoeltjes? Wij helpen je graag verder.

Fietshelm

Fietshelm

Een fietsongeluk kan zo gebeuren en een fietshelm is dan geen overbodige luxe. Wij geven je daarom graag tips over het kopen en dragen van een (kinder) fietshelm. 

Fietstas, - krat en -mand

Fietstas, - krat en -mand

Fietstas, fietsmand of fietskrat kopen? Wij leggen uit wat de verschillen zijn en hoe je jouw tas, mand of krat kunt bevestigen op je (elektrische) fiets.

Fietsslot: welke kies je?

Fietsslot: welke kies je?

Met een goed fietsslot maak je het fietsendieven lastig. Wij leggen je uit waar je op moet letten bij het kopen van een goedgekeurd fietsslot.

Fietsnavigatie

Als fietser zul je in ons land vol routeborden niet gauw verdwalen. Toch kan een GPS een handig hulpmiddel zijn tijdens de fietstochten.

Fietsverlichting

Fietsverlichting

Bij deelname aan het verkeer is het belangrijk dat je goed zichtbaar bent. Lees snel verder hoe jij als fietser niet meer over het hoofd gezien wordt.