Auto huren Chersonissos

Chersonissos staat bekend als het feestdorp van Kreta. En dat is het ook! Maar Chersonissos is ook het vertrekpunt om de rest van het eiland te verkennen. Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven

Korting op autohuur Chersonissos voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in Chersonissos

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tips om te doen in Chersonissos

Chersonissos betekent plezier en massatoerisme, mooie maar volle stranden. Het is een moderne stad met vele winkels, restaurants, cafetaria's, bars en nachtclubs. Chersonissos is het ideale startpunt om het hele eiland, met gehuurde auto of per bus te verkennen. Gezinnen met kinderen vinden vele manieren om zich bezig te houden in Chersonissos, met een dagje bij een van de twee Waterparken, een bezoek aan het Chersonissos Aquarium of reuze CretAquarium in Gournes, een reis met de "happy train", of genieten in de speelplaatsen van de vele restaurants. Ten zuiden van Chersonissos liggen op loopafstand de traditionele dorpen Koutouloufari, Piskopiano en Ano Hersonissos, voor diegenen die liever een rustige plek zoeken.

Waarom autohuur in Chersonissos

Er is niet heel veel cultuur in Chersonissos en als je toch wat meer wilt zien dan moet je met de auto de rest van Kreta ontdekken! Huur daarom je auto via ANWB en Sunny Cars en start je reis. Wat niet mag ontbreken bij een bezoek aan Kreta is een trip naar Knossos. Dit was de hoofdstad van Kreta in het Minoïsche tijdperk. Knossos was het centrum van deze beschaving zo’n 3000-1000 voor Christus! De ruïnes van het kasteel zijn een bezoek meer dan waard. Je waant je in het verre verleden.

Een bezoek aan de hoofdstad van Kreta, Heraklion is een leuk dagje uit. Je kan er leuk winkelen, terrasjes pakken en de Venetiaanse haven bezoeken. Ga ook naar het archeolgisch museum en zie alle kunstschatten uit het verleden. Kreta biedt ook prachtige natuurschoon. Zo zijn er vele mooie wandelroutes, bijvoorbeeld door de Samaria-kloof. Deze is nogal toeristisch. Wil je ook een mooie wandeling door een aantal smalle kloven, probeer dan de Imbros kloof. Imbros is een bergdorp op 800 meter hoogte. De lengte van de Imbroskloof is ongeveer 8 kilometer en de wandeling is in zo’n 2,5 uur te lopen.

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.