Aansprakelijkheidsverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering

  • Hoge dekking tot 2,5 miljoen euro
  • 40% korting voor singles
  • Tot 10% pakketkorting
Bereken je premie

ANWB Aansprakelijkheidsverzekering

Wereldwijde dekking en snelle schade afhandeling

Met de ANWB Aansprakelijkheidsverzekering is jouw hele gezin, inclusief huisdieren, verzekerd van schade die jij of jouw gezinsleden hebben toegebracht aan anderen. Dit geldt zowel voor materiële schade als letselschade. De Aansprakelijkheidsverzekering heeft een werelddekking. Want ook een ongelukje in het buitenland zit in een klein hoekje.

Dekking aansprakelijkheidsverzekering

Bij de ANWB ben je standaard verzekerd tot maximaal € 2.500.000,- per schadegebeurtenis. De ANWB Aansprakelijkheidsverzekering is een van de verzekeringen in het ANWB Woonpakket. Sluit je 1 of meer verzekeringen binnen het woonpakket dan ontvang je tot 10% korting.

Online afsluiten binnen 5 minuten

Wil je de ANWB Aansprakelijkheidsverzekering afsluiten? Dat kan online heel gemakkelijk in 5 eenvoudige stappen, de bevestiging zit direct in jouw mail. Je hebt na het afsluiten altijd 14 dagen bedenktijd. Daarnaast kun je bij de ANWB rekenen op uitstekende service.

Bereken je premie

Korting

5% ANWB-ledenkorting

Als lid van de ANWB krijg je direct 5% korting op de aansprakelijkheidsverzekering. Ben je nog geen lid? Je kan tijdens het afsluiten direct lid worden. De kosten van het ANWB lidmaatschap heb je al snel terugverdiend.

Tot 10% woonpakketkorting

De Aansprakelijkheidsverzekering is onderdeel van het ANWB Woonpakket. Hoe meer verzekeringen je afsluit binnen het ANWB Woonpakket, hoe hoger je korting. Je extra korting loopt op tot wel 10%.

  • 5% korting op het woonpakket bij 2 woonpakket verzekeringen
  • 7,5% korting op het woonpakket bij 3 woonpakket verzekeringen
  • 10% korting op het woonpakket bij 4 of meer woonpakket verzekeringen

Tips & Service

Vergeet niet je woonhuis te verzekeren

Vergeet niet je woonhuis te verzekeren

Met de ANWB Opstalverzekering zijn jouw huis en alle zaken die daarmee verbonden zijn, zoals eventuele bijgebouwen verzekerd tegen de gevolgen van brand-, storm- en waterschade.

Verzekerd van deskundig juridisch advies

Verzekerd van deskundig juridisch advies

Met de ANWB Rechtsbijstandverzekering ben je verzekerd van deskundige rechtshulp van onafhankelijke experts bij juridische geschillen. Denk hierbij aan een conflict over de aankoop van een huis, het claimen van smartengeld na een aanrijding of bijvoorbeeld onenigheid met je werkgever.

Ook je inboedel goed verzekerd

Ook je inboedel goed verzekerd

Ook je inboedel is van grote waarde. Met ANWB Inboedelverzekering verzeker je ook de waardevolle spullen in je huis. Van de antieke kast tot de allerlaatste smartphone, alles is uitstekend verzekerd. Profiteer direct van onze aantrekkelijke pakketkortingen.

Top 5 veelgestelde vragen aansprakelijkheidsverzekering

Nee, je hebt geen eigen risico bij de ANWB Aansprakelijkheidsverzekering.

Je kunt een schade online, telefonisch of schriftelijk melden. Met digitaal schade melden verzeker je je van de snelste schadeafwikkeling.

Wil je geen gebruik meer maken van jouw ANWB Aansprakelijkheidsverzekering en wil je opzeggen? Je kunt jouw verzekering na het eerste verzekeringsjaar op elk willekeurig moment beëindigen.

Met de ANWB Aansprakelijkheidsverzekering is jouw hele gezin, inclusief huisdieren, verzekerd voor schade die jij of jouw gezinsleden hebben toegebracht aan anderen. Dit geldt zowel voor materiële schade als letselschade.

Je hebt met de ANWB Aansprakelijkheidsverzekering werelddekking. Je bent dus overal ter wereld verzekerd.

Bekijk het volledige veelgestelde vragen overzicht

Contact & Service