Aansprakelijkheidsverzekering
15% korting

Aansprakelijkheidsverzekering

  • Hoge dekking tot €2,5 miljoen
  • 40% korting voor singles
  • Uit te breiden met beveiligingspakket
Bereken je premie

ANWB Aansprakelijkheidsverzekering

Nú het eerste jaar 15% korting

ANWB Aansprakelijkheidsverzekering

Met de ANWB Aansprakelijkheidsverzekering ben je bijvoorbeeld verzekerd als je wijn morst op het nieuwe tapijt van vrienden of als jouw kind een voetbal door de ruit bij de buren schiet. Maar ook schades die ontstaan tijdens vriendendiensten zijn verzekerd.

Sluit uiterlijk 18 november een verzekering af en profiteer van 15% korting op je premie, bekijk de actievoorwaarden.

Hele gezin wereldwijd verzekerd

Jouw hele gezin is met de ANWB Aansprakelijkheidsverzekering verzekerd tegen schade die jij of jouw gezinsleden hebben toegebracht aan anderen. Ook je huisdieren. De verzekering heeft een werelddekking, omdat ook in het buitenland een ongeluk in een klein hoekje zit.

Veilig van Huis pakket

Verzeker ook je huis en spullen met een opstal- of inboedelverzekering. Kies je voor het Veilig van Huis pakket? Dan heb je niet alleen een verzekering, maar ook een smart beveiligingspakket. Dit bestaat uit camera en sensoren waarmee je via de app altijd je huis in de gaten kunt houden.

 

Korting

10% Veilig van Huis korting

Met het Veilig van Huis pakket helpen we je om schade te voorkomen of zo snel mogelijk op te lossen. Je ontvangt daarom 10% korting op je premie van je opstal en/of inboedelverzekering.

5% ANWB-ledenkorting

Als lid van de ANWB krijg je direct 5% korting op de aansprakelijkheidsverzekering. Ben je nog geen lid? Je kan tijdens het afsluiten direct lid worden. De kosten van het ANWB lidmaatschap heb je al snel terugverdiend.

Gratis installatieservice t.w.v. €75

Kies je voor de ANWB Veilig van Huis Woonverzekering dan ontvang je het Veilig van Huis pakket. De camera en sensoren worden gratis bij je thuis geïnstalleerd door een ANWB monteur.

15% actiekorting

Tot en met 18 november 2019 ontvang je 15% korting op de premie van je inboedel-, opstal- en/of aansprakelijkheidsverzekering. Bekijk de actievoorwaarden.

Tips & Service

Vergeet niet je woonhuis te verzekeren

Vergeet niet je woonhuis te verzekeren

Met de ANWB Opstalverzekering zijn jouw huis en alle zaken die daarmee verbonden zijn, zoals eventuele bijgebouwen verzekerd tegen de gevolgen van brand-, storm- en waterschade.

Verzekerd van deskundig juridisch advies

Verzekerd van deskundig juridisch advies

Met de ANWB Rechtsbijstandverzekering ben je verzekerd van deskundige rechtshulp van onafhankelijke experts bij juridische geschillen. Denk hierbij aan een conflict over de aankoop van een huis, het claimen van smartengeld na een aanrijding of bijvoorbeeld onenigheid met je werkgever.

Ook je inboedel goed verzekerd

Ook je inboedel goed verzekerd

Ook je inboedel is van grote waarde. Met ANWB Inboedelverzekering verzeker je ook de waardevolle spullen in je huis. Van de antieke kast tot de allerlaatste smartphone, alles is uitstekend verzekerd. Profiteer direct van onze aantrekkelijke pakketkortingen.

Top 5 veelgestelde vragen aansprakelijkheidsverzekering

Nee, je hebt geen eigen risico bij de ANWB Aansprakelijkheidsverzekering.

Je kunt een schade online, telefonisch of schriftelijk melden. Met digitaal schade melden verzeker je je van de snelste schadeafwikkeling.

Wil je geen gebruik meer maken van jouw ANWB Aansprakelijkheidsverzekering en wil je opzeggen? Je kunt jouw verzekering na het eerste verzekeringsjaar op elk willekeurig moment beëindigen.

Met de ANWB Aansprakelijkheidsverzekering is jouw hele gezin, inclusief huisdieren, verzekerd voor schade die jij of jouw gezinsleden hebben toegebracht aan anderen. Dit geldt zowel voor materiële schade als letselschade.

Je hebt met de ANWB Aansprakelijkheidsverzekering werelddekking. Je bent dus overal ter wereld verzekerd.

Bekijk het volledige veelgestelde vragen overzicht

Contact & Service